Strážci vyrval obušek a zmlátil ho do bezvědomí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strážci vyrval obušek a zmlátil ho do bezvědomí

Nenapravitelný recidivista Daniel Nesvadba seděl ve svých 39 letech už desetkrát za mřížemi. Nyní si odpyká jedenáctý trest.
Nenapravitelný recidivista Daniel Nesvadba seděl ve svých 39 letech už desetkrát za mřížemi. Nyní si odpyká jedenáctý trest. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Příslušníka ostrahy, který ho vyváděl ze supermarketu, srazil na zem, vytrhl mu obušek a zmlátil ho do bezvědomí. Příštích sedm let a deset měsíců za to Daniel Nesvadba (39) z Napajedel stráví za mřížemi.

Nenapravitelný desetkrát soudně trestaný recidivista loni v květnu obtěžoval zákazníky ve zlínském supermarketu. Pracovníka ochranky, který ho vyváděl, kopal a útočil na něj pěstmi. Muž proto vytáhl obušek a přetáhl ho. V Nesvadbovi se vzpěnila krev, ochranku srazil na zem, sebral mu obušek a několik dlouhých minut jím do něj bušil. Muž se z vážných zranění léčil dva měsíce.

Už krajský soud Nesvadbovi vyměřil trest sedm let a deset měsíců. Státní zástupce však žádal zpřísnění trestu. „Jeho odvolání jsme však zamítli. Trest je sice mírný, ale ne nepřiměřeně mírný,“ zdůvodnil pravomocné rozhodnutí olomouckého vrchního soudu jeho mluvčí Stanislav Cik.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.