Jiří Paroubek: Oslava narozenin za 250 000 Kč! A zaplatí ji Rakušané! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Paroubek: Oslava narozenin za 250 000 Kč! A zaplatí ji Rakušané!

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek

PRAHA – Dnešní oslavu 55. narozenin šéfa ČSSD Jiřího Paroubka za zhruba 250 000 korun zaplatí vídeňská sociální demokracie!


„S vídeňskými sociálními demokraty se přátelím a oni mně chtěli udělat radost tím, že zaplatí moji oslavu,“ potvrdil deníku Aha! Paroubek, který si zřejmě z platu 61 400 Kč nemůže dovolit zaplatit párty pro více než 200 hostů. Musí totiž platit např. hypotéku a rentu paní Zuzaně, se kterou se rozvádí.

Vídeňští socialisté zaplatí účet za Paroubkovu oslavu na pražské Kampě formou daru. Šéf ČSSD tak bude povinen zaplatit darovací daň. Narozeninová párty proběhne v moravském stylu a mezi pozvanými je mnoho osobností z politického a kulturního života. „Na oslavě bude cimbálovka Josefa Šmokaře. Pít se budou špičková moravská vína a vynikající slezská slivovička. K jídlu bude kachnička, bohatý raut s mořskými specialitami a masové speciality na lávovém grilu,“ prozradil jeden z organizátorů oslavy. Na oslavu se pečlivě připravila i Paroubkova přítelkyně, tlumočnice Petra Kováčová. „Dárek už mám koupený a nebude jenom jeden,“ prozradila.

Koho Paroubek pozval

> Václava Klause
> Miroslava Kalouska
> Pavla Béma
> Roberta Fica
> Michaela Häupla (primátora Vídně)
> všechny poslance ČSSD
> Jiřího Krampola
> Radka Brzobohatého

Koho Paroubek nepozval

> Miloše Zemana
> Mirka Topolánka
> Ivana Langera
> plukovníka Jana Kubiceho
> Radovana Krejčíře
> Tomáše Pitra
> přeběhlíky Pohanku a Melčáka


Autor: (pet)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.