Horoskop od Ravena Argoniho: Co nás čeká v novém roce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Horoskop od Ravena Argoniho: Co nás čeká v novém roce?

Zajímá vás, jaký budete mít rok 2019?
Zajímá vás, jaký budete mít rok 2019? (profimedia.cz)

 Zajímá vás, jaký budete mít rok 2019? Zajímá vás, co vás čeká ohledně lásky, rodiny, práce, zdraví a peněz? Přinášíme vám horoskop podle všech dvanácti znamení zvěrokruhu a vy si vyberte to vaše! Vaši budoucnost máte přímo před sebou...

Beran (21. března až 20. dubna)
Na začátku roku 2019 se Beranům bude dařit na poli pracovním a finančním. V průběhu ledna a února mohou uskutečnit mnoho užitečných změn a budou jim přát šťastné náhody. V oblasti partnerské nemusí všechno vycházet podle představ. To přijde až od 5. dubna a bude pokračovat v květnu, kdy mají Berani velmi dobré konstelace, týkající se práce, zisku, zdraví, a konečně se také dočkají spokojenosti v oblasti partnerství, manželství, vztahů a sexu. Od poloviny května prakticky až do konce roku 2019 budou mít Berani pocit, že jsou strůjci svého štěstí a osud na ně nedosáhne, protože v drtivé většině se jim splní všechno, co budou chtít. Celkově se rok jeví jako zajímavý a úspěšný, zvláště ve své první polovině.

Býk (21. dubna až 21. května)
Býci pocítí na sobě všechny atributy nezadržitelné cesty nahoru. Půjde to ale pomalu. Období od začátku ledna do 15. února může být zatíženo chmurnější náladou a drobnými zdravotními potížemi, potom se vše změní v raketový start. Jak v oblasti pracovní, tak i v oblasti životních plánů. Od druhé poloviny února vstupuje do Býků vitální síla, takže lze očekávat změny v práci, plány na přestěhování nebo rekonstrukci bytu, popřípadě změny na poli partnerství a sexuality. Pokud si Býci plánují založení rodiny, ideální termín je v druhé polovině března, června. Čas od srpna až do konce roku 2019 je dobrý pro jakékoliv větší životní změny. Vynikající datum 12. listopadu 2019.

Blíženci (22. května až 21. června)
Ač to zní paradoxně, bude se hodně Blíženců na začátku roku 2019 cítit osaměle. Uprostřed ledna na Blížence zapůsobí Měsíc, který přinese inspiraci a nové podnikatelské nápady, ale i lehce depresivní nálady. Ten samý scénář s Měsícem v hlavní roli se odehraje v únoru a v březnu a teprve od začátku dubna začne na Blížence blahodárně působit mohutná síla Marsu, která dodá sebevědomí a rozhodnost. Duben a květen se jeví jako velmi přínosné období, vše vyvrcholí 3. června. Druhá polovina roku bude více kreativní, mohou uskutečnit spoustu projektů, popřípadě se dostat k zajímavé spolupráci. V podstatě se dá říct, že celý rok bude rokem práce, financí, spolupráce a šťastného zisku.

Rak (22. června až 22. července)
Rak je jedno ze čtyř kardinálních znamení a vztahuje se k němu řada výjimek a zvláštních pravidel. Začátek roku bude poklidný a harmonický. Ve všem se jim bude dařit, zdraví, práce, kariéra i vztahy budou dobré, až výborné a harmonické. V druhé polovině května vklouzne do znamení Raka Mars a dodá sílu a energii na uskutečnění všech plánů. Nezadané v tomto období potkají muže svých snů, zadané budou mít dobrou příležitost svůj vztah někam posunout. Raci budou mít dobrou příležitost ke svatbě, k početí miminka nebo ke společnému bydlení. lásku budou trvat až do začátku července. Od 2. července až do 12. srpna bude velká příležitost k výhře. Okolnosti budou příznivé a harmonické.

Lev (23. července až 22. srpna)
Kolem 14. dubna můžete učinit ve svém životě nějaký významově důležitější krok. 26. června začne na znamení Lva působit Merkur. Pod jeho příznivým vlivem můžete začít podnikat, hledat si lepší práci nebo si najít práci navíc. Dobré konstelace na práci, podnikání a spolupráci trvají prakticky až do konce srpna 2019, potom nastává delší období relativního klidu. Během srpna a září můžete začít samostatně podnikat, konstelace jsou dobré i na spolupráci. V období od října až do konce roku 2019 se vám může stát, že někoho podceníte. To samé platí i pro partnerské vztahy, pokud se budete v druhé polovině roku rozhodovat, jestli od někoho odejdete, rozmyslete si to raději dvakrát.

Panna (23. srpna až 22. září)
Po klidném vstupu do nového roku čeká na Panny asi dvouměsíční období, kdy si budou vyřizovat nesrovnalosti ve vztazích. Dá se říct, že rok začne pro Panny velkou vztahovou čistkou a přerodem. Zdraví bude Pannám sloužit po celý rok, a pokud budou chtít něco změnit nebo vylepšit v oblasti práce, je k tomu vhodný srpen a celé září. 30. srpna nastane poměrně dost zvláštní Nov, vhodný k řešení práce, vztahů, financí, zdraví a bydlení. Ať už budou Panny na začátku září dělat cokoliv, nacházíme zde poselství od osudu, že do konce roku 2019 se vše dořeší a budou spokojené.

Váhy (23. září až 23. října)
Do nového roku vstoupí Váhy nenápadně. V oblasti práce, zdraví, podnikání a partnerství se nic zvláštního nepřihodí až do jarní rovnodennosti 20. března 2019. Jakmile Slunce vstoupí do znamení Berana, přijdou nové pracovní nabídky, objeví se nové možnosti v podnikání i v partnerské oblasti a Váhy se na chvíli ocitnou ve víru života. To vše na čas utichne po 19. dubnu 2019. V září a v říjnu se Váhy pustí do většího projektu, který v kladném slova smyslu zapíše do jejich osudů. Snadnější to budou mít Váhy, které jsou klidné a zbytečně se moc nerozčilují. Z hlediska osudu se nejvíc konstruktivních změn tento rok odehraje v oblasti partnerské. Na poli pracovním a finančním se většina věcí stane pod heslem: to se dalo čekat.

Štír (24. října až 22. listopadu)
Hodně Štírů bude vstupovat do nového roku s určitými obavami, hlavně asi pracovně- finančními. Leden sice bude takový neslaný, nemastný a je možné, že na spoustu věcí budete sami. První příležitosti, které se budou týkat práce a partnerství, se objeví v květnu. Od 18. května budete mít ve všem daleko větší štěstí. Je to vynikající konstelace na jakoukoliv osudovou změnu v životě. Můžete změnit práci, odejít od partnera, rozvést se, nebo se naopak oženit a všechno bude hodně dlouho dobré. V takovém období se dá začít podnikat nebo si můžete najít druhou práci. Pokud splácíte nějaký dluh, bylo by dobré využít vyššího příjmu a splatit pokud možno co nejvyšší částku. Konec roku bude celkem klidný, i když plný práce.

Střelec (23. listopadu až 21. prosince)
Hned na začátku letošního roku budou mít Střelci možnost změnit nebo zrušit, přidat, ubrat či posunout cokoliv, co se týká jejich práce. Užívat si přítomnosti planety štěstí mohou celý rok a ke konci roku se opět dočkají konstelací, slibujících velké štěstí v oblasti práce, podnikání a v oblasti zábavy. Pokud si to nějakým způsobem sami nezkazíte, bude pro vás celý rok velkým životním lunaparkem. Pro Střelce platí tento rok poučení – budete mít tolik dobrých a zajímavých příležitostí, že by byla opravdu škoda je všechny zaspat.

Kozoroh (22. prosince až 20. ledna)
Znamení Kozoroha se tento rok 2019 bude projevovat jako hodně pružné a dynamické, už 6. ledna se v Kozorohu odehraje Nov, který dává Kozorohům pocit síly a motivace v oblasti práce. V pracovní rovině se mohou všichni uplatnit podle své libosti a mohou očekávat i zajímavé změny, popřípadě mohou ty změny sami vyvolat až do konce ledna. Finančně budou zajištění, zbudou i rezervy na pomoc oblíbeným rodinným příslušníkům. Zdraví bude sloužit v podstatě po celý rok, nic negativního se nestane ani při cestování nebo při sportu. Druhá polovina roku bude pro Kozorohy o mnoho zajímavější díky novým vztahům a novým nabídkám, které se začnou jakoby samy od sebe objevovat. Celkově půjde o rok přínosný, zdravý a bodře veselý.

Vodnář (21. ledna až 20. února)
Na rozdíl od jiných znamení vstupuje Vodnář do nového roku s mírnou zátěží Černé Luny. 4. února se ve Vodnáři odehraje řízný Nov. Objeví se několik pracovních nabídek, ale potíže, které by s tím byly spojené, by byly natolik velké, že bude dobré si to všechno rozmyslet. Práci mít budete, zdraví bude sloužit, to všechno bude v pořádku, ale budete mít dojem, že máte málo peněz, a tento nedostatek by se tak měl řešit. S tím budete zápasit poměrně dlouho, ale všechno se bude pomalu zlepšovat podle toho, jak ona Černá luna bude odcházet z vašeho znamení – což se nakonec definitivně stane na začátku května, kdy se vás zmocní pocit osvobození. Druhá část roku bude ve znamení prosperity, konečně se i na stavu konta projeví, že jste v plusu.

Ryby (21. února až 20. března)
Jako jediné mají Ryby ve svém znamení Neptun, planetu inspirace, nových nápadů a duchovního klidu. Když ve společnosti bouchnete pytlíkem, tak Ryby budou poslední, kdo se lekne. V únoru dojde ke zlomu a v tuto dobu lze očekávat, že do života pronikne něco významného. V první polovině března se budou Ryby projevovat jako velmi úspěšná a občas téměř až čilá stvoření, s nimiž je radost spolupracovat. K dalšímu, znatelnému zpomalení společenských reakcí dojde začátkem května. Jinak zdraví, partnerství, práce a finance, a to všechno tak víceméně ze setrvačnosti. Ale kdyby zvláště v období ke konci září a na začátku října chtěly Ryby dosáhnout osvícení, podle astrologických konstelací by to neměl být žádný problém.

Rok 2019 bude ve  znamení dynamické trojky! 

Rok 2019: 2 + 0 + 1 + 9 = 12 = 1 + 2 = 3

➤ aktivita
➤ komunikace
➤ logické uvažování
➤ bohatá představivost
➤ společenský život
➤ dobrodružství
➤ optimismus
➤ zájmy
➤ nadšení
➤ originalita
➤ stres netrpělivost kritika

Co věští magie čísel pro rok 2019? Neklid, dynamiku, změny a splněná přání. Děsíte se, nebo těšíte? Zatímco nás dvojka z loňského roku učila nalézt vnitřní klid a přijmout své vlastní pocity, tak trojka z roku letošního je pravým opakem. Všechny sny, touhy a dosud nenaplněné představy se derou na povrch a chtějí být v co nejkratším čase a s minimálním úsilím realizovány. Stres se stává hitem tohoto roku. Berte vše jako hru, tímto smýšlením si udržíte optimismus. Tížit bude zejména to, co jsme dlouho nechávali vyhnít. Rok 2019 nás často přivede na důležité rozcestí. Žádného postupu vpřed nedosáhnete, jestliže budete říkat jen to, co chtějí slyšet ostatní. Lži, podvody, kritika, pomlouvání ke klidu nevedou. Letošní rok se vzrušující součtovou trojkou nás velmi obohatí ve všech směrech. Dělejte to, co chcete dělat, žijte, jak vám to vyhovuje, a splňte si své touhy.

Práce
Kariéra prochází reorganizačním procesem, který může být i příjemný a stimulující, ale častokrát bude na začátku provázen stresujícími okamžiky. Uvědomte si, že pokud problémy odsunete, vrátí se s ještě větší intenzitou. Není vyloučeno, že se stanete svým vlastním šéfem, vybudujete společnost nebo nastavíte lepší spolupráci. Pokud jste nezaměstnaní, nenechte se odradit. Trojka dodá každému cenná aktiva v podobě nadprůměrné komunikace, rozvinutých intelektuálních schopností, hbitých reakcí a přizpůsobování se okolnostem.

Peníze
V tomto roce vás potká pár zajímavých příležitostí, proto mějte všechny smysly zbystřené, abyste nepromarnili šance. Velmi často však můžete natrefit na pochybnou věc či partnera, proto buďte vždy ostražití a prozíraví, nepřehánějte to s nadšením ani s rychlostí souhlasu. Zvláštní štěstí přeje též při hrách, které vyžadují výpočet, intuici a předvídavost. Máte v rukou všechny trumfy.

Vztahy
Přichází čas vášnivých emocí a milostných her. Rutina ve vztahu ve vás bude vyvolávat pocity frustrace a únavy, proto budete chtít tento stav změnit. Na cestách nebo na společenské akci může vaše srdce propadnout lásce na první pohled a v touhu zažít dobrodružství bez budoucnosti. Tento rok odhalí i dlouho utajované skutečnosti, zradu, past. Je třeba zjistit, která šedá eminence tahá za provázky a jaké k tomu má důvody. Soužití a nebo spolupráce bude mít prospěch pouze ze vzájemného respektu, společného cíle a pochopení toho, co lze očekávat jeden od druhého.

Zdraví
V letošní roce je nejsilnější a nejupracovanější částí těla mozek, který se stává hlavním dirigentem nejen našeho těla, ale i stavu štěstí a vyrovnanosti nebo neustálé naštvanosti a nepřátelství. Zanedbáváte-li signály nemoci, ať už z lenosti, strachu nebo že je považujete za nedůležité, pak to letos u odborníka s odvahou, rychlostí a jednoduchostí zvládnete vyřešit. Dokážete si i poradit se skoncováním se závislostmi, se lpěním na něčem i s připoutaností na partnerovi. Síla vůle a od hodlání vyhraje nad všemi vnitřními démony.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.