Rádce Aha! Nečtou vaše děti a vnoučata? Žhavé tipy pod stromeček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rádce Aha! Nečtou vaše děti a vnoučata? Žhavé tipy pod stromeček

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Profimedia)

Chcete, aby vánoční dárek dítě pobavil i poučil? Tak mu pod stromeček nadělte pěknou knížku! Aha! vytipovalo novinky, díky kterým se váš potomek ocitne v pohádce i uprostřed sněhové bitvy, pozná lidské tělo nebo objeví mořské hlubiny. Stačí vybrat tu pravou
knížku.

Pro holčičky

Pohádkář

Dobrodružství dvou rozhádaných princezen, které spolu tráví tři dny na opuštěném zámečku, hrozí katastrofou. Pobyt je ale nakonec natolik sblíží, že se z nich stanou velké kamarádky.
Cena: 199 Kč

Pro předškoláky

Bob a Bobek na návštěvě

Nová dobrodružství králíků z klobouku. Vyzkoušejí si, jaké to je být řidič autobusu, záchranář, strojvedoucí, zahradník, kuchař, co musí umět lékař a jak náročné je stát se kosmonautem...
Cena: 299 Kč

Pro školačky

Amálie Zubatá

Ráda by vyrazila někam ven se svou domácí dýní Tykvískem. Jenže bude muset s rodiči na každoroční Příšerný ples. Když ale králův syn Tykvíska unese, musí naplánovat záchrannou akci...
Cena: 269 Kč

Pro zvídavé

Průzkumník oceánu

Fascinující prostředí moří a oceánu. Která zvířata jsou největší, jak se žije v chaluhových lesích i polárních teplotách a vydávají ryby nějaké zvuky, nebo je oceán tichý?
Cena: 299 Kč

Pro kluky

Deník malého poseroutky

Radosti zimy alias 13. díl. Nepřátelské skupiny soupeří o území a válčí sněhovými koulemi. Grega a jeho kamaráda čeká boj o život. Dokážou navázat spojenectví a vyhnout se zradám?
Cena: 229 Kč

Pro čtyřleté

Bruno a vánoční nadělení

Bruno s panem Žmolkofuskou jsou přesvědčení, že lapili zloděje. Ale místo lupiče nasadili pouta Santa Clausovi! Klíček od želízek se záhadně ztratil, a tak musí uvězněného Santu zastoupit.
Cena: 179 Kč

Pro celou rodinu
Tradiční český rok
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize najdete nejen nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také známá lidová říkadla a písničky, vše doplněné ilustracemi Josefa Lady.
Cena: 499 Kč

Pro malé doktory

Hravá anatomie

Kniha pomocí 3D ilustrací odhaluje neuvěřitelná tajemství lidského těla. Pomocí magické rentgenové čočky ukáže, jak srdce pumpuje krev do celého těla, jak vypadají kosti nebo mozek.
Cena: 499 Kč

Pro puberťačky

Lískový les

Sedmnáctiletá Alice a její máma strávily většinu života na cestě, se smůlou v patách. Když babička zemře, Alice se musí vydat do Lískového lesa a světa, kde babiččiny pohádky začaly...
Cena: 399 Kč

Pro dobrodruhy
Sally Jones a dopis od mrtvého
Dobrodružná cesta s neohroženou gorilou Sally. Poté, co je Sally společně s kapitánem jejich lodi vlákána do pasti, musí bojovat o holý život. Kapitán je odsouzen za vraždu, kterou nespáchal...
Cena: 349 Kč

Pro nejmenší

Medovníčkovy básničky

Roztomilé básničky pro ty nejmenší děti o pohádkovém skřítkovi Medovníčkovi a jeho kamarádech od oblíbeného dětského autora doprovodily půvabné obrázky Zdeňky Študlarové.
Cena: 99 Kč

Pro puberťáky

Kapsy

Slavné povídky Karla Čapka ožívají v komiksové podobě. Mladý policista se snaží zjistit, jak se to má s intuicí, muž trpící závratí bude muset čelit vlastním hříchům.
Cena. 379 Kč

Pro milovníky zvířátek

Co má klokan ve vaku

Když se lidem narodí miminko, věnují mu všechnu svou lásku, pozornost a péči. Jak to ale chodí ve světě zvířat? Jsou zvířata také starostliví rodiče?
Cena: 199 Kč



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.