Špitál hledal dárce stolice, skončil zahlcen lidskými výkaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Špitál hledal dárce stolice, skončil zahlcen lidskými výkaly!

Fotografie
Fotografie (internal)

Doslova zahlceni lidskými výkaly skončili v pařížské nemocnici sv. Antonína. Když nabídli dobrovolníkům v rámci studie ulcerózní kolitidy 50 eur (1297 Kč) za lidskou stolici, netušili, jakou lavinu tím spustí.

Ve chvíli, kdy se inzerát objevil na Facebooku, začaly nemocnici bombardovat tisíce potenciálních dárců. Kvůli neustálým telefonátům museli dokonce odpojit telefonní linku! Ani to ziskuchtivé dárce neodradilo a začali se v nemocnici objevovat i se svou »nadílkou«. „Byla to totální katastrofa,“ uvedl vedoucí výzkumu Harry Sokol s tím, že studie musela být záhy ukončena.

Vědci jsou nyní zklamáni, že se studie vážné nemoci stala vtípkem a musela být zastavena. Na experimentální léčbu přitom čekal dlouhý seznam pacientů, kteří jsou ukončením studie zoufalí.

Víte, že...

... ulcerózní kolitida je chronické onemocnění střevní sliznice, které ji poškozuje působí zánětlivé změny a vředy na jejím povrchu?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.