Zeman na třídenní návštěvě Izraele: První dámy ruku v ruce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zeman na třídenní návštěvě Izraele: První dámy ruku v ruce!

Oficiální fotografie obou párů.
Oficiální fotografie obou párů. (Foto ČTK, ara)

Gesto, které chytne za srdce. První dáma Ivana Zemanová (53) byla oporou manželce izraelského prezidenta Nechamě Rivlin (73). Ta trpí plicní fibrózou a všude musí chodit s dýchacím přístrojem na kolečkách.

Dojemné gesto česká první dáma učinila během návštěvy svého manžela, prezidenta Miloše Zemana (73) v sídle jeho izraelského protějšku Reuvena Rivlina (79). S paní Rivlin strávily nějaký čas, zatímco státníci jednali, a evidentně si padly do noty. Plicní fibróza způsobuje zjizvení dýchacího orgánu a ten tak nemůže pořádně plnit svoji funkci. Příčinou může být i kouření, kterému se v minulosti izraelská první dáma oddávala. 

Zeman je na třídenní státní návštěvě židovského státu a včera ještě vystoupil s projevem v izraelském parlamentu Knesetu jako vůbec první český politik. V něm připomněl přátelské vztahy obou zemí, prohlásil, že je nejlepší přítel Izraele a zdůraznil, že chce přesunout českou ambasádu z Tel Avivu do Jeruzaléma. Na konci svého vystoupení se Zeman dočkal potlesku vestoje.

Dámy si evidentně rozuměly.

Přečtěte si
bea.christ...@...
27. 11. 2018 • 16:28

Doporučuji, nejlepší způsob, jak zhubnout > > > www.Takeslim.com

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.