Zemanův lékař: TAJEMNÁ SMRT V ČÍNĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zemanův lékař: TAJEMNÁ SMRT V ČÍNĚ

Miloš Zeman
Miloš Zeman (profimedia)

Jedno místo v leteckém speciálu, který dopravil prezidenta Miloše Zemana (77) na státní návštěvu Číny, zůstalo cestou ze Šanghaje prázdné. A ten, kdo chyběl, už se domů nevrátil. Byl to lékař hlavy státu! 

Ke zpátečnímu letu prezidentského airbusu se nedostavil lékařský doprovod prezidenta Petr Halata (†66), informoval o tom web Lidovky.cz.

Mrtvý v pokoji
A přišlo nečekané vysvětlení nepřítomnosti doktora. I když týž den ráno ještě odevzdal v hotelu svůj cestovní pas a byl na snídani, na odjezd prezidentské kolony směrem na letiště se už nedostavil. Později byl ve svém hotelovém pokoji nalezen mrtvý. Dle zdroje Aha! se mohlo jednat o cévní příhodu.

Ráno byl v pohodě
Šestašedesátiletý lékař byl celoživotním sportovcem, a jeho náhlá smrt tak členy výpravy i jeho spolupracovníky šokovala. Jak zjistilo Aha!, muž letěl jako doprovod prezidenta poprvé. A zároveň, aniž by to věděl, naposledy. V šoku je i kolega Halaty, lékař Štefan Brunclík, který cestoval jiným letadlem s byznys delegací. A tvrdí, že se zesnulým ten den vše vypadalo v nejlepším pořádku. „Vím, že byl ráno na snídani, a to bez jakýchkoliv problémů. Den předtím jsme byli společně ve městě na procházce,“ vzpomněl pro Aha!.

Prezident Miloš Zeman hraje v Číně na klavír:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
10. 11. 2018 • 16:16

Zemanův lékař: TAJEMNÁ SMRT V ČÍNĚ. Teda Aháci dnes jste opravdu, ale opravdu ve formě. Tajemnou smrt jste ještě mohli nejméně 2x podtrhnout!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.