Tragická nehoda audi: Loučení s motorkářkou Petrou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tragická nehoda audi: Loučení s motorkářkou Petrou

Petra byla vášnivá motorkářka.
Petra byla vášnivá motorkářka. (Foto Aktu.cz, Facebook)

Milovala motorky, ale osudnými se jí stala čtyři kola. Motorkáři se včera na dálku loučili s Petrou (†25), která zahynula spolu s kamarády Tomášem (†30) a Petrem (†35) při nehodě Audi A4 u Okřínku na Nymbursku. 

Čtvrtý spolujezdec (23) měl obrovské štěstí a přežil téměř bez zranění. K tragické nehodě došlo v sobotu ve tři čtvrtě na tři ráno. Řidič nezvládl v rychlosti až 150 km/h vůz, vyletěl ze silnice a narazil do stromu. Petra, která seděla na zadním sedadle, byla na místě mrtvá. „Drazí přátelé/motorkáři. Při tragické nehodě u Okřínku nás opustila kolegyně a kamarádka. Upřímnou soustrast rodině,“ napsal do skupiny Motorkáři CZ/SK Luboš. Hned při nárazu zahynul i Petr, který seděl vedle ní. Řidiče Tomáše ještě záchranáři převezli do nemocnice v Praze, tam ale zraněním podlehl. Na místě nehody vytvořili blízcí nešťastné trojice pomníček a zapalují tam svíčky. Jako možnou příčinu nehody označují policisté kromě vysoké rychlosti i sjeté zimní pneumatiky.

Ve zdemolovaném audi vyhasly tři životy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.