Předpověď meteorologů: Mrzne, začne sněžit, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Předpověď meteorologů: Mrzne, začne sněžit, ale...

Skiareál Monínec u Sedlce-Prčice na Příbramsku se už o víkendu zaplnil lyžaři. Speciální technologie umí vyrábět sníh i při teplotách nad nulou.
Skiareál Monínec u Sedlce-Prčice na Příbramsku se už o víkendu zaplnil lyžaři. Speciální technologie umí vyrábět sníh i při teplotách nad nulou. (Foto Aha!: David Malík)

Teploty o víkendu zaznamenaly sešup, už včera rána bylo v nížinách až –4 °C. A lepší to v tomto týdnu nebude, má být podle meteorologů dokonce jeden z nejchladnějších do konce roku.

Dnes by se dokonce měl i v nižších polohách objevit sníh. „Ano, i v nižších nadmořských výškách bude na mnoha místech bílo,“ řekla Aha! meteoroložka Dagmar Honsová. Větší chumelenice by ale měla přijít ve středu. Denní teploty spadnou až na nulu. Od 25. listopadu se sněžení přesune spíše do vyšších oblastí a v nížinách zůstanou přeháňky  dešťové. „Chladné počasí bude pokračovat až do svátků. Vánoce však budou ve znamení oblevy,“ řekla Honsová.

Jak bude?
Dnes: zataženo, sněžení, den 0 až 4 °C.
Zítra: oblačno, sníh, noc 0 až –4 °C, den 0 až 4 °C.
Středa: oblačno, sněžení, noc 1 až –3 °C, den 0 až 4 °C.
Čtvrtek: zataženo, sněžení, noc 0 až –2°C, den 0 až 4°C.
Pátek: zataženo, noc 0 až –3 °C, den 0 až 5°C.
Víkend: oblačno, noc okolo nuly, den 2 až 6°C.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.