Čečenská nevěsta dorazila do Moskvy na svatbu s ropným magnátem: Přivezla 32 kufrů s věnem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čečenská nevěsta dorazila do Moskvy na svatbu s ropným magnátem: Přivezla 32 kufrů s věnem!

Čečenka Ayna Džabrajlova (22)
Čečenka Ayna Džabrajlova (22) (Foto Twitter)

Čečenka Ayna Džabrajlova (22) dorazila do Moskvy, aby se tam provdala za ropného magnáta Hajdara Šeripova (26). A spolu s ní přicestovalo i 32 luxusních kufrů, aby měla kam dát věno. Jenom cena »báglů« byla skoro 7 milionů korun!

Co přesně v kufrech od Louise Vuittona, Versaceho či značky Etro bylo, není známo. Jisté ale je, že šlo o dary pro rodinu zámožného ženicha.

Že Šeripov ani Džabrajlova nouzí netrpí, bylo patrné i podle okázalé veselky, která proběhla o víkendu. Nevěsta se na ní předvedla hned ve dvou svatebních róbách z dílny libanonských návrhářů, jejichž cena se odhaduje na téměř 10,5 milionu korun. Zato ženich na obřadu nebyl vůbec! V rámci čečenské svatby to ale není nic neobvyklého, většinou se objeví za dva až tři dny po ní.

Tradice zároveň velí, že nevěsta nesmí na veselce promluvit ani slovo! Celý den musí mlčet a stát, protože ve společnosti starších má zakáz sedět. Svatebčani za ní chodí, dobírají si ji, ale ani v tomto případě se nesmí slovně bránit, protože upovídanost se považuje za známku špatného chování. Jazyk se nevěstě »rozváže« většinou až ke konci prvního dne svatby, kdy se dá do řeči s otcem ženicha.

Veselka Ayny a Hajdara trvala dva dny. Pozvánku na ni dostalo na 600 hostů, které přivezla flotila 25 limuzín. Hlavní recepce se pak konala v luxusní moskevské restauraci Safisa.

Strýc nevěsty střílel v hotelu

Ayna je neteří kontroverzního magnáta a bývalého senátora Umara Džabrajlova (60), který loni pod vlivem omamné látky střílel z pistole v moskevském hotelu Four Seasons. Dostal za to pokutu ve výši 500 tisíc rublů (zhruba 170 tis. Kč). Loni se oženil i senátorův synovec Ahmed (20). Vzal si bohatou Čečenku Chavu Zaurbekovou (18), jejíž okázalá róba vážila neuvěřitelných 45 kilo a při vystupování ze soukromého tryskáče jí museli pomáhat.

Šil pro Beyoncé i pro Berdycha

Jedny z šatů pro Džabrajlovu vytvořil prominentní libanonský návrhář Zuhair Murad. (47). V minulosti už šil šaty mj. pro Jennifer Aniston (49), Jane Fonda (80), Jennifer Lopez (49), Beyoncé (37), Shakiru (41) či manželku české tenisové jedničky Tomáše Berdycha (33) Ester (26)!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.