Tragický pád matky (26) a batolete (†1) z okna: Chtěla zabít sebe i dítě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tragický pád matky (26) a batolete (†1) z okna: Chtěla zabít sebe i dítě?!

Neštěstí se stalo na budějovickém sídlišti.
Neštěstí se stalo na budějovickém sídlišti.  (Foto Aha! – Vlaďka Hradská)

Byla to nešťastná náhoda, nebo matka dítě ze 4. patra vyhodila a skočila za ním? Policisté vyšetřují pád ženy (26) a jejího potomka (†1) z okna paneláku v Českých Budějovicích. 

Neštěstí se stalo v úterý po páté hodině ráno. Žena s chlapečkem, kterému podle sousedů nebyly ještě dva roky, se zřítili z okna paneláku a dopadli na keř před domem. Podle některých informací se je snažil oživit muž, který byl v tu chvíli poblíž, avšak přes veškerou snahu dítě na místě zemřelo. Ženu převezli záchranáři do nemocnice a její stav je velmi vážný. Otec děťátka se po tragédii zhroutil. Podle sousedů měli rodiče dítěte, kteří se do domu přistěhovali asi před rokem, mezi sebou dlouhodobé problémy. „Vyhodila dítě a skočila za ním,“ řekla TV Prima žena, který rodinu znala.

Policie podrobnosti tají

Vyšetřování rodinné tragédie stále probíhá, avšak strážci zákona jsou na informace skoupí. „Jelikož případ není uzavřen a vzhledem k věku dítěte nebudeme sdělovat další podrobnosti,“ konstatovala policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Matka a dítě dopadli na tento keř.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.