Vybrzdil řidičku a rozmlátil jí auto: Pirát silnic dostal jen... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vybrzdil řidičku a rozmlátil jí auto: Pirát silnic dostal jen...

Petr. R.
Petr. R.  (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Rokem a půl basy s odkladem na 18 měsíců a zákazem řízení potrestal včera klatovský soud Petera R. (38). V červnu na silnici u Horaždovic vybrzdil řidičku Kateřinu Š. (39), rozmlátil jí okénko u auta, vyrval mobil z ruky a zahodil.

Silniční pirát tvrdil, že výtržnictví a poškození cizí věci se nedopustil. „Předjížděl jsem felicii s vozíkem a peugeot. Jeho řidička ale začala také předjíždět a já jel částečně příkopem. Vezl jsem děti a ona je ohrozila. Byl jsem ve stresu, chtěl jsem si to s ní vyřídit,“ hájil se Peter R. Podle obžaloby ženu vybrzdil a zastavil před ní. „Údery rukou jí rozbil sklo ve dveřích u řidičky, pěstí čelní sklo a kopanci promáčkl dveře. Vytrhl jí mobil z ruky, bouchl s ním o auto a zahodil,“ řekl státní zástupce Jan Hrubý. „Bála jsem se, vypadal jako mafián,“ uvedla napadená řidička Kateřina Š. (39). Rozsudek není pravomocný. 

Řidička skončila se zdemolovaným autem.

Kateřina Š.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.