Případ Kuciak: Důležitý svědek se oběsil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Případ Kuciak: Důležitý svědek se oběsil

Zavraždění Ján Kuciak a jeho partnerka Martina Kušnírová (oba †27).
Zavraždění Ján Kuciak a jeho partnerka Martina Kušnírová (oba †27). (Facebook)

Zadržený v případu vraždy novináře Jána Kuciaka (†27) je po smrti. Mladík, který byl zřejmě důležitým svědkem, a měl se dokonce před stíháním skrývat v Česku, spáchal sebevraždu.

Policie zveřejnila portrét Ronalda R. (†24) v souvislosti s vyšetřováním násilné smrti novináře a jeho snoubenky už v září. Při policejní razii byl pak spolu s dalšími osmi zadržen, neskončil ale ve vazbě a nebyl z ničeho obviněn. Podle informací TV Markíza měl ale na místě činu obhlížet terén. Jeho identitu nyní prozradil Nový Čas, podle něhož jde o syna přítelkyně jednoho z obviněných Miroslava M., který se měl zúčastnit vraždy v roli řidiče. Právě matka oběšeného Ronalda R. objevila na půdě domu. Mluvčí Krajské oddělení policie v Nitře Božena Bruchterová řekla, že ve věci již bylo zahájeno trestní stíhání. Lékař podle ní ještě na místě předběžně vyloučil cizí zavinění. „Kvůli přesnému určení smrti nařídil provést pitvu,“ dodala Bruchárová.

Video ze zásahu slovenské policie v souvislosti s vraždou novináře Jána Kuciaka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.