Dívka si myslela, že jde za družičku, ale v síni zjistila, že...Přítel na ni narafičil svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dívka si myslela, že jde za družičku, ale v síni zjistila, že...Přítel na ni narafičil svatbu!

Novomanželé Chris a Lesley Morganovi na svatbě, o níž nevěsta nevěděla.
Novomanželé Chris a Lesley Morganovi na svatbě, o níž nevěsta nevěděla. (Foto Profimedia.cz)

Husarský kousek se povedl Angličanovi Chrisu Morganovi. Své snoubence Lesley (35) namluvil, že jdou společné kamarádce na obřad k obnovení manželského slibu – jenže se ukázalo, že Chris tajně narafičil jejich vlastní svatbu!

Lesley se těšila, že si užije obřad jako družička kamarádky Tiny. Ovšem když vkročila do síně podniku Azur ve městě Hastings, došlo jí, že velký den čeká ji samotnou. „Jakmile jsem uviděla Tinu v normálních šatech, spoustu svých příbuzných a navrch Chrise v krásném obleku, bylo mi jasné, že to je naše svatba. V tu chvíli mi vyhrkly slzy štěstí,“ líčí dojatě.

Tak si ji vysnila

Lesley a Chris jsou spolu už 17 let a mají syna Baileyho (13). Ani on nechyběl na svatbě, která byla přesně taková, jakou si ji Lesley už před lety vysnila. „Barvy, dort, květiny, Chris trefil úplně všechno. Je neuvěřitelné, že chlap dokáže do posledního detailu naplánovat svatbu a ještě ji utajit,“ nechápe.

Rozhodly Vánoce

To ženich přiznává, že k neotřelé akci se rozhoupával dlouho: „V minulosti se mě už třikrát ptala, kdy si ji konečně vezmu. Nikdy jsem nebyl typ na ženění, ale o Vánocích se něco zlomilo. Měl jsem tehdy špatný den v práci a Lesley mi ohromně pomohla. V tu chvíli mi došlo, že si ji vezmu.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.