Zvrat v případu zavražděného novináře (†27): Děsivé detaily brutální vraždy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zvrat v případu zavražděného novináře (†27): Děsivé detaily brutální vraždy!

Zavražděný Ján Kuciak (+27) se svou přítelkyní Martinou (+27), která byla zastřelena s ním.
Zavražděný Ján Kuciak (+27) se svou přítelkyní Martinou (+27), která byla zastřelena s ním. (Facebook - Archiv)

Podle matky zvražděné Martiny Kušnírové, měl Ján Kuciak po brutální vraždě v těle dvě kulky a jen jednu. Ani její dcera prý neumřela tak, jak se původně předpokládalo.

Nové informace se objevily tři týdny od hrůzného činu, ke kterému došlo ve slovenské Velké Mači. Vyšetřovatelé původně uváděli, že oba snoubenci zemřeli jednou ranou. Jenže Ján měl mít v těle kulky dvě. „Zřejmě dostal ještě ránu jistoty. Je zarážející, že nám to dosud neřekli," uvedla matka Martiny Zlatica Kušnírová pro server Pluska.sk.

Matka zavražděné Martiny dále uvedla, že podle ní byla Martina střelena do brady, kulka pak prošla přes nos a vyšla ven temenem hlavy. „To naznačuje, že byl blízko ní a přidržoval ji. Nejprve jsem myslela, že to bylo opačně. Viděla jsem, že měla zčernalou ránu pod bradou, myslela jsem ale, že to jsou posmrtné skvrny," vysvětlila.

Zlatica Kušnírová už se za své výstupy stala i terčem kritiky. Vysvětluje to ale tím, že nechce, aby případ vyšel do ztracena. Policie zatím zřejmě žádnou horkou stopu nemá. „Prověřují víc verzí, ale stále platí, že to byla nájemná vražda, vrah tam přišel jen s tímto cílem," uvedl zdroj Plusky.

 Rozhovor s podnikatelem Vadalou: Odmítá obvinění, věří ve vyšetření Kuciakovy vraždy

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
-bello-
20. 3. 2018 • 23:52

Je mi to jedno.Slováci se mě netýkají, pokud o ně ovšem denně nezakopávám v centru.To mi pak vadí a to tak, že hodně. Hlavně, ať k nám už neemigrují, protože kdo tam pak bude držet jejich hospodářství?! Až budou úplně na dně , k němuž spějí, budou chtít (nedejbože!!! ) opět 1 stát s Čechůny

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.