Darja (†24) ležela v tratolišti krve...její vrah skočil pod vlak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Darja (†24) ležela v tratolišti krve...její vrah skočil pod vlak

Darja byla pohlednou a milou prodavačkou prodejny v Hranicích na Moravě
Darja byla pohlednou a milou prodavačkou prodejny v Hranicích na Moravě (Foto Aha! – Karel Janeček, Facebook)

Druhá vražda za dva týdny otřásá Suchdolem nad Odrou, obcí s 2600 obyvateli. Někdejší přítel (38) tam zabil prodavačku Darju (†24) a sám pak chtěl uniknout spravedlnosti sebevraždou.

Před čtrnácti dny zabila jen o 200 metrů dál na ubytovně mladá Simona (18) svého o 19 let staršího bývalého přítele Václava N. Nyní to byl o 14 let starší expartner, který vraždil. Neunesl, že ho milá pustila k vodě. Vybral si proto moment, kdy byla jeho láska, která jinak v bytě žila s babičkou, sama. „O babičku pečovala, ona je teď v nemocnici. Sami nevíme, jak jí říct, že je vnučka mrtvá, aby to i pro ni nebylo osudné,“ uvedl těsně po identifikaci mrtvé Darjin strýc. Rodina ji našla v kaluži krve, podle informací Aha! byla ubodána.

Krátce po činu vrah vyběhl z domu, přeběhl přes silnici a na nedaleké železniční trati se pokusil zabít skokem pod vlak. Vybral si ovšem nákladní vlak, který jel pomalu. „Je dobře, že přežil, čeká ho tu světská spravedlnost, trestu neunikne,“ říká strýc.

Skončil ve vazbě

„Naši specialisté ohledali místo činu, zajistili stopy. Vyšetřování je na začátku, avšak můžeme říct, že v souvislosti s událostí byla jedna osoba omezena na svobodě,“ řekla policistka Zlatuše Viačková.

V Suchdole nad Odrou měl expřítel ubodat Dáju (†24). Sebevražda skokem pod vlak se mu ale následně nepodařila

Dům v Suchodle nad Odrou, kde patrně zhrzený milenec (38) ubodal Dáju (†24)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.