Spiknutí zvířat! - Kůň udupal dívku (†21)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Spiknutí zvířat! - Kůň udupal dívku (†21)!

Splašený kůň z tohoto ranče smrtelně zranil dívku.
Splašený kůň z tohoto ranče smrtelně zranil dívku. (pro Aha! – Ivan Dostál)

ZLÍN – Na ranči na Lipských pasekách u Zlína došlo včera k tragédii. Po projížďce s kamarádkami chtěla dívka (†21) odvést dva koně do ohrady. Udělala však osudnou chybu, když jednoho z nich uvázala za motorovou čtyřkolku.

- Pták zranil motorkáře
- Pod auto skočil jezevec

„Když ji nastartovala, kůň se vzepjal a vozidlo i s řidičkou převrátil. Poté začal splašeně skákat. Při tom došlo k vážnému poranění hlavy dívky,“ popsala průběh tragédie policejní mluvčí Jana Bartíková.

Dívce okamžitě pomohla lékařka, která byla na ranči na návštěvě, a poté i záchranáři. Dvě hodiny po převozu na ARO zlínské nemocnice ale mladá žena zemřela. „Vyslýcháme svědky. Zajímáme se o to, zda byla dodržená bezpečnost práce, a zjišťujeme míru zavinění majitele ranče,“ doplnila Bartíková.

Zvířata se však do křížku s člověkem dostala včera i jinde. Na Příbramsku překvapil mladého motorkáře (19) letící pták. „Narazil mu přímo do přilby. Mladík dostal smyk a skončil v příkopu,“ řekli Aha! policisté. Řidič byl převezen do nemocnice v Příbrami, kde zůstal na pozorování.

Na té samé silnici u Sedlčan došlo o několik hodin později k další nehodě. Řidiči (33) mercedesu totiž skočil přímo pod kola statný jezevec. Muž nestačil zareagovat a zvíře srazil. Škoda na vozidle je 50 tisíc korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.