Staronový prezident Zeman se ukázal na veřejnosti: Ani si neťuk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Staronový prezident Zeman se ukázal na veřejnosti: Ani si neťuk!

Prezident jmenoval soudce, pak si sklenku nedal.
Prezident jmenoval soudce, pak si sklenku nedal. (Foto Aha! – Robert Klejch, Alexandr Malachovský)

Zmizel ze svého volebního štábu, jen co obhájil hradní post. Několik dní pak nebylo po Miloši Zemanovi (73) ani vidu, ani slechu. Včera konečně předstoupil před kamery a fotoaparáty, a to u příležitosti jmenování soudců na Hradě.

Státotvorně je oslovil a upozornil je na úskalí jejich povolání, zejména při rozhodování o vině komunálních politiků. „Občas se jim něco nepovede a jsou obviněni z trestného činu,“ upozornil Zeman. Tradičně se opíral o hůlku a při odchodu také o stoleček.

Rovněž se několikrát přeřekl a odešel ze sálu bez toho, aby si tradičně s novými soudci připil. Dle mluvčího Jiřího Ovčáčka kvůli tomu, že se musí opírat o hůlku, kterou však měl při přípitku i loni. Hrad ale veškeré spekulace o Zemanově zdravotním stavu odmítá. Prezident dle mluvčího Ovčáčka odjede už dnes do Lán, kde stráví i následující týden na »dovolené«.

Na video s Milošem Zemanem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
avina
1. 2. 2018 • 19:54

Gratuluji - 1.prezident z přímé volby občanů opět vyhrál. Drahoš bez spolku "protizemanovskému" je nyní zase sám- nula. Sebestředný ,beznázorový panák utratil spon. dar 50 mil Kč. To je dobře- sponzoři jsou v pr....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.