Havlová řádila na jevišti - Foto z generální zkoušky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Havlová řádila na jevišti - Foto z generální zkoušky

 (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Přes přísné zákazy a utajování informací získal deník Aha! exkluzivní fotografi e Dagmar Havlové-Veškrnové (52) ze hry Chvíle pravdy.

Přes přísné zákazy a utajování informací získal deník Aha! exkluzivní fotografi e Dagmar Havlové-Veškrnové (52) ze hry Chvíle pravdy. Na veřejnou generálku přišli včera dopoledne mimo důchodců i její kolegové – Jan Šťastný a umělecký šéf vinohradského divadla Martin Stropnický. Havlová se po devíti letech vrátila do divadla a to i přes všechna zdravotní úskalí, která ji v posledních měsících sužovala.

Pro enormní zájem muselo divadlo sáhnout k nouzovému řešení a přidalo dokonce jednu veřejnou generálku! Včera v půl jedenácté dopoledne se tedy na jevišti Divadla na Vinohradech objevila bývalá první dáma Dagmar Havlová. Jako hospodyně Kathleen vešla do pokoje, kde na ni čekal profesor angličtiny a hudby v podání Petra Kostky. Na Dagmar bylo znát, že jí psychicky a fyzicky náročné zkoušení dalo opravdu zabrat. Ačkoli je pohublá, vrátila se jí do života mladost a vypadá nyní jako před dvaceti lety. Na jevišti to dovedla pěkně rozparádit. Suverénně střídala dramatické scény s komediálními a »rvačka« s Petrem Kostkou před závěrem patřila k vrcholům inscenace. Dagmar Havlová hrála doslova jako o život. Možná si právě tím chtěla dokázat, že i přes veškeré zdravotní komplikace dovede vystřihnout svoji roli jako dříve. Slavnostní premiéra hry Chvíle pravdy se uskuteční 17. března.

9.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.