Česká zlatokopka Ester Dohnalová hvězdou britské reality show: Milionáři nasazuje parohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Česká zlatokopka Ester Dohnalová hvězdou britské reality show: Milionáři nasazuje parohy!

Ester má ráda přepychová auta...
Ester má ráda přepychová auta... ( Foto Profimedia.cz, ITV, Instagram)

Ester Dee (32) je ukázkovým příkladem zlatokopky. Před třinácti lety česká blondýna (to se ještě představovala jako Dohnalová) vyrazila se čtyřiceti librami v kapse, tedy asi dvanácti stovkami, do Anglie a začínala jako chůva. Teď se vozí nejluxusnějšími bouráky.

Život na vysoké noze jí platí její zazobaný stárnoucí manžel John (61), ovšem dítě si prý nechala udělat od jiného – krachujícího realitního magnáta Roba Lloyda. A teď se tím ještě chlubí v televizi! „Vídám se s oběma,“ svěřuje Ester před kamerami a Lloyda dokonce označuje za snoubence, byť je nadále vdaná. „John mi poskytuje lásku a bezpečí a Rob zase vášeň.“
To vše ve velmi sledované reality show Skutečné paničky Cheshireské, která ukazuje život manželek boháčů v jednom z nejzámožnějších hrabství Británie. „Miluju tu jezdit ve svém Rolls Roycu, protože si mě tak lidi všímají,“ přiznává otevřeně Ester, že jí celá ta snobárna nijak nevadí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.