Maminka o učitelce Tadeáška (5): Obvinění, ze kterého mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Maminka o učitelce Tadeáška (5): Obvinění, ze kterého mrazí!

Tadeášek s maminkou Pavlou.
Tadeášek s maminkou Pavlou. (Foto Aha! – Jiří Čada)

Sprchovaly učitelky v mateřské školce děti ledovou vodou, aby nezlobily? Policii na pedagogy do mateřinky v Puklicích na Jihlavsku poslala maminka Tadeáška (5). Po údajné výchovné lekci na rok téměř přestal mluvit.

„V mateřské školce Tadeášek zahodil při hraní autíčko, jedna z vyučujících ho měla potrestat tím, že ho osprchovala studenou vodou,“ popisuje jeho máma Jana Kymlová (41). „Nevěděli jsme, co se mu přihodilo. Chodili jsme po doktorech. Až po čase ho rozmluvila společně s psychologem Hana Ferdová, která vystudovala speciální pedagogiku. Tehdy jsme se dozvěděli, co se vlastně stalo. Dětský psychiatr, který diagnostikoval Tadeáškovi posttraumatický syndrom a nasadil medikaci, nám doporučil případ oznámit policii,“ dodává matka.

Syna dnes rodiče vozí do jiné školky. Policejní mluvčí Jana Kroutilová potvrdila, že tento čin prošetřují. „Oznámení jsme přijali a případ vyšetřujeme.“ Vzhledem k tomu, že se jedná o dítě, odmítla říct bližší podrobnosti.

Ředitel: Počkám na konec vyšetřování!
„Minulý týden byli ve škole policisté, dvě z učitelek budou v této věci vyslechnuty. Další postup zvážím až po ukončení vyšetřování celé záležitosti,“ informoval Aha! ředitel základní a mateřské školy Jaroslav Taras.

VIDEO: Ředitel školky, kde měli děti sprchovat ledovou vodou!



Přečtěte si
karelr4
4. 6. 2017 • 09:18

Maminka měla hlavně vychovat toho svého spratka. Bezdůvodně ho nesprchovaly, hajzlíka nevychovaného.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.