Policie vyšetřuje šílený případ: Učitelky ze školky ztratily dítě (2)! Čtyři hodiny ho nepostrádaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Policie vyšetřuje šílený případ: Učitelky ze školky ztratily dítě (2)! Čtyři hodiny ho nepostrádaly!

Park v Lužánkách, kde se hoch ztratil.
Park v Lužánkách, kde se hoch ztratil. (Foto ara)

Učitelky ze soukromé školky v červnu údajně ztratily chlapečka (2). Ten se s ostatními nevrátil z procházky v parku v brněnských Lužánkách, čtyři hodiny ho ale nikdo nehledal.

Přestože ve školce rodiče za dítě platí 6200 korun měsíčně, jejich ratolesti zřejmě v bezpečí nejsou. V červnu zaměstnankyně školky údajně zapomněly jedno z dětí v parku. 

Kluk nemluvil

Chlapeček se před půl jedenáctou zakoukal na prasátka, učitelky i s ostatními dětmi odešly a k němu se asi15 minut nikdo nehlásil. Když začal plakat, pomohla mu kolemjdoucí žena, která zavolala strážníky. Ti ale čtyři hodiny netušili, čí ztracené dítě je, chlapeček totiž ještě neuměl mluvit. Záhada se objasnila až ve chvíli, kdy si pro svého syna přišel táta. Ten s hrůzou zjistil, že kluk ve školce není, a zavolal na policii.

Hrozí jim vězení

„Případ ztraceného hocha prověřujeme pro podezření z trestného činu opuštění dítěte,“ řekl Aha! policista David Chaloupka. V případě odsouzení hrozí viníkům až pět let vězení. Majitelka školky se k incidentu nechce vyjadřovat. Prý jí to poradil právník.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.