Krejčíř už je zase v chládku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Krejčíř už je zase v chládku!

Radovan Krejčíř
Radovan Krejčíř

JOHANNESBURG – Uprchlý miliardář Radovan Krejčíř (38) už zase sedí ve vězení v jihoafrickém Johannesburgu! Dodržel svůj slib a včera před polednem se nechal policií zatknout v kanceláři svých právníků.


Podle serveru nova.cz ale zatčení probíhalo dost divoce – zástupci Interpolu nejprve před advokátní kanceláří čekali a když Krejčíř nevycházel, vnikli za dramatických okolností dovnitř a podnikatele zatkli. Krejčíř šel hned včera před soud. Ten rozhodl, že do dneška zůstane ve vazbě a o jeho dalším osudu rozhodne dnešní soud.

Podle reportéra televize Nova, který je v Johannesburgu, přišel podnikatel po zatčení na policii v dobré náladě, luxusním obleku a černých brýlích. Podle ČT se rozhodl přihlásit policii sám, neboť chce dál usilovat o to, aby mu JAR umožnila žít na svém území. Dobrovolným příchodem dal soudu najevo, že v jeho případě nehrozí nebezpečí útěku, čímž posílil své naděje, že mu bude povoleno propuštění na kauci.


Autor: (ČTK)
Foto: ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.