Strach v Gottově vile - Hrozí jim smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Strach v Gottově vile - Hrozí jim smrtí!

Karel Gott a Ivanka Macháčková
Karel Gott a Ivanka Macháčková (: Ondřej PÝCHA)

PRAHA – Přítelkyni Karla Gotta (66) Ivaně Macháčkové (30) zbývá do porodu už jen několik dní. A místo naprostého klidu, který jí naordinovali lékaři, zažívá strach. Stala se totiž terčem anonymních výhrůžek, které jí slibují fyzickou likvidaci.

Deníku Aha! se podařilo získat originály těchto anonymních dopisů.

Výhružné a nepodepsané dopisy v poštovní schránce jsou ve vile Karla Gotta poslední měsíce na denním pořádku. Jejich adresátkou je většinou Mistrova přítelkyně Ivana Macháčková. „Ivaně začaly anonymní dopisy chodit od chvíle, kdy vyšlo najevo, že je Karlovou přítelkyní. Jakmile se ale lidé dozvěděli, že je s Gottem těhotná, tak se počet anonymů mnohonásobně zvýšil,“ řekla Aha! kamarádka Macháčkové.

Samotná Macháčková, která je v devátém měsíci těhotenství, bere výhružné dopisy statečně. „Ano, anonymní hrozby poslední dobou dostáváme. Ale počítali jsme s tím,“ přiznala exkluzivně deníku Aha! Ivanka. Co se v těchto dopisech píše? Deníku Aha! se podařilo pár jich získat. A z jejich obsahu opravdu mrazí. „Národ si nepřeje od Ivany potomka, ale její smrt. Ivana Macháčková je hnusná čarodějnice, která je prokletá jménem Gottových zesnulých rodičů, jménem Pána Boha, který se na ni hněvá už delší dobu a ve svém hněvu jen tak nepovolí. Bylo by dobře, kdyby Ivana o toho potomka přišla, a zase by bylo všechno v pořádku,“ píše se v jednom z anonymů. V dalším je pak těhotné Macháčkové vyhrožováno přímo fyzickou likvidací.

Ačkoliv má Macháčková pro strach uděláno, neměla by podle odborníků brát některé hrozby na lehkou váhu. „Podle stylu dopisů je zřejmé, že jejich pisatelkami jsou ženy. Zřejmě Gottovy fanynky, které se nemohou smířit s tím, že je jejich idol zadán a že bude otcem. Mnohokrát v minulosti se bohužel stalo, že takové fanynky byly schopny své hrozby vyplnit,“ varuje zaměstnanec největší tuzemské bezpečnostní agentury. S tím souhlasí i psycholog Karel Humhal. „Podobné výhrůžky by se rozhodně neměly brát na lehkou váhu. Ti lidé je ve spoustě případů nenaplní, ale existuje zde procento pisatelů, kteří to myslí naprosto vážně a jsou schopni své hrozby splnit,“ říká Humhal.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.