Sobotka o Babišovi: Ojebal český stát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sobotka o Babišovi: Ojebal český stát!

A co přestřelku zažehlo? Že Babiš označil sněmovní komisi, která vyšetřovala reorganizaci policie, za šaškárnu.
A co přestřelku zažehlo? Že Babiš označil sněmovní komisi, která vyšetřovala reorganizaci policie, za šaškárnu. (Foto ČTK)

Češi to rádi narovinu. A tak zvolil jindy ve svém projevu akurátní premiér Bohuslav Sobotka (45, ČSSD) vůči ministru financí Andreji Babišovi (62, ANO) tvrdší slovník. „Ojebal český stát,“ prohlásil o něm.

Politický slovník obohatil včera výraz se sexuálním podtextem. Jeho autorem je jindy seriózní Sobotka. „Korunové dluhopisy byla cesta, kterou využil miliardář A. Babiš k tomu, aby důkladně ojebal český stát. Říká, že to bylo chvíli legální. Já říkám, že je to velké pokrytectví, když inkasuje peníze z Agrofertu, aniž by je zdanil, a současně se tváří, jak bojuje s daňovými úniky. Tohle je šaškárna!“ napsal premiér na Facebook.

Protireakce na sebe nenechala dlouho čekat. Babiš na protivníka vytáhla Bakalu: „Pan Sobotka zadlužil občany naší země o 400 miliard korun coby ministr financí. Zprivatizoval zcela nevýhodně OKD, kde vznikla státu škoda 6 miliard korun. Zároveň daroval panu Bakalovi 43 tisíc bytů, což byl podvod na jejich nájemníky.“ A jak přestřelku uzavřel Sobotka? „Za demokracii se nedá bojovat v papučích. To bychom s populisty prohráli. Takže si občas nasadím boxerské rukavice:)“ napsal. Čeho se voliči dočkají dál?

Přečtěte si
ppadys13
4. 2. 2017 • 16:59

bosá hlavo a ty jsi český stát neojebal?Jste všichni stejní.

ararat
4. 2. 2017 • 13:52

Ela Anrow · Praha Babiš je vřed na srdci Česka. Už ani neotvírám Lidovky, i-dnes , Mladou frontu.Koupená média kážou, co jim povolí Slovák, estébák a tunelář. Jsou ale i český lidi co by pro koblihu přes plot skočili. Jo, budou skákat, ale možná na Slovač, protože tam není práce, proto to tady berou Slováci útokem a stává se to jejich země. jít si stěžovat na ně těžko, na Magistrátě sedí Slovena taky. Zeman se stává senilním dědkem, tleská pro neprůhledn né kšefty Babiše a jakou mají spolu dohodu svým voličům Zeman neřekne. Je to jiný Zeman, než kterého jsem volila a tak jak US potřebovaly změnu, jsem pro změnu i tady.Nedejbože, aby se na Hrad propasovali kavárenští !Babiš je blb.Jednou brojí proti EU, ale tlačí do vlády Stropnického a jemu podobné.Babiš vážně lavíruje z jednoho názoru do druhého.Nechci ho tady!Nechci, aby mu Zeman dával zelenou na jeho protinárodní fušeřiny, který jdou proti nám, Čechům. Kkrucinál, koupený média je začátek konce. Cenzura a masáž blbečků, co mu baští každý slovo +++++++++++++++++++++++++++++++ Sommerko,bože ty jsi prdloňka,no já vím,ty bys ráda boleševiky co?Nebo raději kmotry? Jsi tak rozhozená že i koktáš.Babiš je původem slovák,stebák nebyl má to posvěcené rozsudkem.Nepoužívej ohranou kolihu,je to primitivní argument a Zeman se určitě nezměnil je stejný bolševik od kosti. Tak ti zopakuji takové přísloví....chytrým patří svět a blbým robota,a ty patříš určo k těm blbým,co jsi dokázala ve svém životě je akorát,lhát,pomlouvat,dehonestovat druhé,ale sama sis ještě nezametla tu svou kopu hnoje,kterou denně musíš přeskakovat,aby jsi mohla jít ven.Jsi zlým člověkem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.