Babiš: Piješ, odstup! Hejtman: Sorry jako! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Babiš: Piješ, odstup! Hejtman: Sorry jako!

Andrej Babiš
Andrej Babiš (Foto ČTK)

Vlastní straníci ho vyzvali, aby opustil post hejtmana a šéf strany o něm dokonce prohlásil, že »má potíže s alkoholem«. Olomoucký hejtman Oto Košta (ANO) ale vzdor všemu rezignovat nehodlá...

Kvůli špatnému výběru lídra kandidátky se včera kál sám šéf ANO Andrej Babiš. „Přiznávám, že mám na tom svůj podíl. Doktor Košta neřídil kraj efektivně... jako svého poradce zaměstnal bývalého hejtmana z ČSSD, který je vyšetřován v kauze Vidkun,“ řekl Babiš.

A dodal: „Začal mít problém i s alkoholem. Proto musí z postu hejtmana odejít.“ Košta ale tvrdí, že při řízení kraje výrazně nepochybil. Babišovi vzkázal: Sorry jako, ale neodstoupím. Vybral jste mě sám, já se nehlásil. Jeho odvolání se bude zřejmě řešit na zastupitelstvu v závěru února.

Přečtěte si
-bello-
7. 2. 2017 • 23:07

Sorry jako, ale jak souvisí jeho případné pití s tím, že zaměstnával někoho z ČSSD? Ministře Babiši, co takhle neodbíhat od tématu a držet se věci! Pije, nepije, jak hospodaří ? Že je jeho poradce vyšetřován o to se neotírejte pane ministře, protože Vy jste vyšetřován Evropskou komisí kvůli tunelování dotací - zneužití funkce - a mimo jiné jste by ještě nedávno vyšetřován Slovenskem jako donašeč estébákům, a to prosím coby aktivní komunista . Prosím Vás, mlčte!

zamlzena
7. 2. 2017 • 12:06

Můj vlastní poznatek je, že čím je někdo méně kvalitní na svém místě, tím více nebude ochoten se ho vzdát. Bude se držet jako klíště a jeho odvolání nebude jednoduché.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.