Hunger Games na ruský způsob: Znásilnění povoleno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hunger Games na ruský způsob: Znásilnění povoleno!

V ruské soutěži jde i o přežití v mrazivé divočině.
V ruské soutěži jde i o přežití v mrazivé divočině. (Foto: Facebook.com)

Z různých reality show někdy zůstává divákovi rozum stát. Rusové teď tuto disciplínu TV tvorby povýšili na další úroveň. V jejich show Hra 2: Zima, sponzorovaná miliardářem Jevgenijem Pjatkovským (35), je dovoleno úplně vše, třeba i znásilňovat!

Ruská obdoba filmových Hunger Games se odehraje na Sibiři v teplotách okolo –40 °C, kde bude 30 účastníků soutěže z celého světa vysazeno na celých devět měsíců. Každý z nich dostane k dispozici jedinou zbraň – nůž. Kdo přežije mezi medvědy, vlky a zlotřilými padouchy z řad soutěžících, vyhraje v přepočtu 45 milionů korun.

„Za případná zranění nebo znásilnění nebudeme vyplácet žádné odškodnění. Účastníci musí před startem soutěže podepsat smlouvu, podle které se zříkají jakýchkoli takových nároků,“ uvedl Pjatkovskij. Otázkou zůstává, jak se k případným trestným činům postaví ruská policie, která bude samozřejmě muset v případech hrubého porušení zákona zasáhnout. Řádění soutěžících bude nepřetržitě snímat 2000 instalovaných kamer, vysílat se bude příští rok v červenci. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.