Tragédie mladíka: Tomáš (†17) utonul pod jezem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tragédie mladíka: Tomáš (†17) utonul pod jezem!

Policejní pátrání probíhalo hlavně v řece Střela.
Policejní pátrání probíhalo hlavně v řece Střela. (pro Aha! – Miloš Štěrba)

PLASY – Taneční zábava v Plasích na Plzeňsku skončila tragicky pro Tomáše (†17) z Rokycanska. Přes dvacet hodin po něm pátrali kamarádi, hasiči i policisté se psy. Jeho nalezení ale provázely slzy. Policisté ho objevili mrtvého v řece.

Taneční zábava v Plasích na Plzeňsku skončila tragicky pro Tomáše (†17) z Rokycanska. Přes dvacet hodin po něm pátrali kamarádi, hasiči i policisté se psy. Jeho nalezení ale provázely slzy. Policisté ho objevili mrtvého v řece.

Mladík přijel na koncert skupiny Brutus s partou kamarádů. Když skončila zábava, odešel sám směrem k nedalekým chatkám. Nejdříve ho jeho přátelé hledali sami. „Nebyl nějak moc opilý. Měl za celý večer pět šest piv a pár panáků. Nevím, co se stalo, všichni jsme z toho špatní. Mysleli jsme, že je v pohodě, jen se někde zaseknul. Když jsme zjistili, že u chatek není, začali jsme ho hledat,“ svěřil se Aha! jeden z kamarádů utonulého Tomáše.

Zmizení policistům parta oznámila až v neděli odpoledne. Od té doby se rozjelo pátrání. Hasiči prohledávali řeku Střelu, která protéká městem Plasy. Byli povoláni i policejní psovodi a potápěči. „Tělo našli potápěči ve vodním válci pod jezem. Pravděpodobně se utopil. Přesnou příčinu smrti ale určí až soudní pitva,“ upřesnil policejní mluvčí Josef Aubrecht. Předloni se stala úplně stejná tragédie, tehdy také mladík utonul v řece.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.