Znásilnil spoluvězně v kriminále... kde seděl i vrah Petr Kramný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Znásilnil spoluvězně v kriminále... kde seděl i vrah Petr Kramný!

Sexuální delikvent Zdeněk T. se před vstupem do soudní síně krčil v rohu.
Sexuální delikvent Zdeněk T. se před vstupem do soudní síně krčil v rohu. (Foto ČTK)

Dvacet let života už prožil za mřížemi Zdeněk T. (53) z Rychnova nad Kněžnou. Nyní se zpovídá u ostravského soudu ze znásilnění spoluvězně, k sexu ho měl přinutit na záchodcích ostravské věznice Heřmanice. Za to mu hrozí dalších 12 let.

Jiřího K. (26) měl podle žaloby Zdeněk zatáhnout do kabinky toalet, kde ho mezi zdí a záchodovou mísou měl donutit k orálnímu sexu. Se staženými kalhotami měl dvakrát vyvrcholit. „Ptal jsem se ho, zda měl někdy něco s klukem. Zda by se mnou nešel,“ řekl soudu obžalovaný Zdeněk T.

Násilí na spoluvězni odmítl. „Jen jsem ho osahával. Nebyl to můj typ. Nevím, proč to udělal, nevím, proč mě udal,“ tvrdil Zdeněk T. Soudce Jiřího Muchy se pak zeptal, zda si o něm myslí, že by mohl být homosexuál, když ho vzrušují muži... Nakonec dodal, že on sám prý bere »to co je po ruce«.

Zřejmě tak jako před šesti lety, kdy ho odsoudili za znásilnění Davida S. (17). Za sexuální delikt ve věznici pobývá i napadený.

V heřmanické věznici, kde mělo ke znásilnění dojít, donedávna pobýval také Petr Kramný (38), odsouzený na vraždu manželky Moniky a (†36) dcery Klárky (†8) na dovolené v Egyptě.

Víte, že...
...Zdeněk T. byl v roce 2001 prvním odsouzeným podle novely trestního zákona za znásilnění muže? Pobyt za mřížemi ho nepolepšil, do kriminálu následně putoval znovu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.