U Tábora se srazily pandury: 13 zraněných! Jediná žena vyřadila z akce 5 obrněnců | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

U Tábora se srazily pandury: 13 zraněných! Jediná žena vyřadila z akce 5 obrněnců

Zvětšené fotografie ukázaly, že obrněnci mají přední část z dřevotřísky. „Jde o sklopný vlnolam, který slouží k rozrážení vln při plavbě vozidla. Nemá žádnou jinou funkci,“ vysvětlil mluvčí generálního štábu Jan Šulc.
Zvětšené fotografie ukázaly, že obrněnci mají přední část z dřevotřísky. „Jde o sklopný vlnolam, který slouží k rozrážení vln při plavbě vozidla. Nemá žádnou jinou funkci,“ vysvětlil mluvčí generálního štábu Jan Šulc. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská, PČR )

Srážka pěti obrněných pandurů na dálničním přivaděči? Těžko uvěřitelná nehoda se odehrála včera před osmou hodinou na obchvatu Tábora. Pandur narazil do osobního vozu před sebou. Vzápětí do sebe začal narážet jeden obrněný transportér za druhým!

První vrazil do vozu řidičky, která údajně před rozjetou kolonou prudce zabrzdila, pak následovala řetězová reakce. „Odvezli jsme do nemocnice deset lidí s lehkým zraněním včetně ženy s dítětem,“ řekla mluvčí záchranky Petra Kafková.

Video se připravuje ...

Nehodu na místě vyšetřovala dopravní policie spolu s vojenskou a nikdo z přítomných nechtěl o příčině spekulovat. „Hledáme řidiče modrého Peugeotu 307, který byl na místě v době nehody,“ řekl policejní mluvčí Miroslav Doubek. Podle informací Aha! kolona bourala kvůli složitému manévru několika vozidel při předjíždění v místech, kde se kvůli práci na silnici sbíhají jízdní pruhy.
Výši škody ani předběžné závěry vyšetřování vojenská policie zatím nesdělila.

Srážka baví internet
Milan F.: „Jedna žena s malým dítětem zlikvidovala celou armádu v obrněných transportérech. A to chtějí bojovat proti teroristům?“
Jindřich K.: „Nákres pro pojišťovnu bude vypadat jako plán bitvy.“
Jana D.: „Ani nemusejí do válečné zóny, pozabíjejí se mezi sebou.“
Jaroslav Š.: „Tato událost vstoupí do dějin České armády jako Bitva u Tábora.“
Ladislav Š.: „Taková vozová hradba u Tábora. Tradice je prostě tradice. Ještě, že to nevidí Žižka...“
Video se připravuje ...

Přečtěte si
2alsata
9. 11. 2016 • 21:34

Já si myslím,že se naše armáda měla vrátit zpátky ke koním. Kůň není blbec a i když jenom tuší nebezpečí, tak se zastaví.

mechitz
5. 11. 2016 • 08:58

Tu paní lituji, jistě jí přišijí nějaký protistátní čin záškodnictví, neřkuli nasazeného agenta.

mechitz
5. 11. 2016 • 08:10

Chtěl jsem si tam dojet pro tu rozbitou překližku na topení, ale asi mě někdo předběhl. Potěmkinova vesnice hadr a můžou to komentovat jakkoli, tohle je tedy armáda za všechny prachy. Tak plašit holuby, to možná, ale do války? To má jistě "nepřítel" radost, když zjistil, že do našich předražených překližkových krabic stačí drcnout, zapálit a je vymalováno.

9rot6
5. 11. 2016 • 06:01

Pokud si prohlédnete pozorněji snímky z této komické nehody,tak se možná dá uvažovat, že armáda ČR použila tyto Pandůry "obrněné " ze předu pancířem z překližky, jako"kamufláž" jako,že se jezdí na cvičení s DŘEVĚNÝMI Padůry, aby se ty kovové a skutečné dalíkovi Pandůry nezničili,když už stály tolik miliard, no jo šetřit se "halt" musí všude, konec konců je to ostuda armády PĚT Padůrů zlikviduje jedna ženská,to je bojeschopnost jak "vyšitá" jak za císaře pána a jeho rodinu i se Švejkem!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.