Srazili se s vlakem: Uhořel táta se synem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Srazili se s vlakem: Uhořel táta se synem!

Posádka vozu neměla šanci nehodu přežít.
Posádka vozu neměla šanci nehodu přežít. (Foto: HZS, PČR)

S malým synkem spěchal na kroužek, a oba je to stálo život! Rodinná tragédie otřásla městskou částí Kukleny v Hradci Králové. Muž (†39) s chlapcem (†7) ve voze Škoda Rapid vjel na přejezd pod vlak. Po nárazu se auto vzňalo a otec s dítětem v něm uhořeli.

Neštěstí se stalo v pondělí krátce před půl pátou odpoledne, když táta vezl hocha do Hradce na trénink ve florbalu. Zřejmě kvůli spěchu a nepozornosti vjel na přejezd se světelnou a zvukovou signalizací v době, kdy k němu přijížděl osobní vlak z Chlumce nad Cidlinou. Vlaková souprava nabrala vůz do jeho pravého boku a vlekla ho s sebou asi 90 metrů až do své předposlední zastávky Kukleny.

Auto začalo hned po nárazu hořet a oheň se rozšířil i na lokomotivu. „Po uhašení jsme zjistili, že se uvnitř silně poškozeného vraku vozu nacházejí dvě osoby,“ konstatoval mluvčí hasičů Ondřej Sezima. Zda dvojice zemřela už po nárazu, nebo je usmrtil požár, by mělo být jasné až po pitvě.
Strojvedoucímu z lokomotivy ani všem 13 cestujícím ve vlaku se naštěstí nic nestalo. Příčiny tragického střetu vyšetřuje policie a drážní inspekce.



Přečtěte si
elzbet1
5. 10. 2016 • 16:56

Je to strašná tragedie a bude znít asi krutě,co teď řeknu,ale... doufám,že ani nestihli zaregistrovat,co se děje. Hodně sil jejich blízkým pokud to vůbec jde vydržet.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.