40 let ničil život celé rodině, a tak... Zeť popravil tchána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

40 let ničil život celé rodině, a tak... Zeť popravil tchána!

„Byl to amok,“ řekl obžalovaný Antonín P.
„Byl to amok,“ řekl obžalovaný Antonín P. (Foto Aha! – Zdeněk Matyáš)

Čtyřicet let žili pod jednou střechou, čtyřicet let se prchlivý Ludvík N. (86) nenáviděl se zeťákem Antonínem P. (66). A nejen to, dlouhá desetiletí starý pán tyranizoval svoji manželku, dceru i jejího muže. Ten rodinné peklo letos 16. března vyřešil vraždou.

Vzal podomácku vyrobenou pistoli a tchána popravil. „Já ho chtěl tou pistolí varovat, že pokud bude ubližovat mé manželce, tak mu taky ublížím. Řekl jsem mu nazdar. A on na mě zakřičel, ať vypadnu,“ popsal obžalovaný Antonín P. kterému hrozí až 20 let vězení.

Nato ho prý v amoku střelil do obou spánků. „Kdyby jevil známky života, střelil bych ho potřetí,“ prohlásil včera před soudem. Pak prý zavolal na manželku, že jí zabil otce a požádal ji, ať zavolá linku 158, kde ohlásil, že zavraždil svého tchána.

Dcera zavražděného svého muže u soudu hájila. „Otec si na mě neustále dovoloval. Raději jsem manželovi neříkala všechno, jinak by se to stalo už dávno,“ uvedla Hana P. Teror odnesla nemocí, léčila se na psychiatrii. Za tátu se postavil i jejich syn. „Děda se k matce choval jako k věčně nedospělé dceři. A místo táty si představoval asi jiného ženicha,“ řekl Lukáš P.

Přečtěte si
jity
4. 11. 2016 • 10:18

Přesně, moje řeč, to se nemohli od dědka odstěhovat? Takových případů už bylo a vždycky si našli mladí řešení. Dědka lohnul a má do konce života po svobodě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.