Matka s dcerou spolykaly léky: Podruhé za dva měsíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matka s dcerou spolykaly léky: Podruhé za dva měsíce!

 U domu, kde se ženy rozhodly zabít, zasahovali policisté.
U domu, kde se ženy rozhodly zabít, zasahovali policisté. (Foto: Aktu.cz)

Nemoc, nedostatek peněz? Co vedlo matku (78) a její dceru (56) k rozhodnutí skoncovat se životem? V domku ve Vinařicích u Kladna spolykaly velké množství léků. Za uplynulé dva měsíce údajně již podruhé!

K tragédii naštěstí nedošlo. Na návštěvu k nim přišel příbuzný. Nejprve zvonil u dveří. Nikdo neotvíral. Pak na ně bouchal, klepat se snažil i na okna. Opět bez úspěchu. Rozhodl se proto do domu vniknout a zavolat policii. Když se dostal dovnitř, naskytl se mu hororový obraz. Obě ženy ležely podle informací Aha! na posteli a čekaly na smrt, byly silně omámené. Naštěstí ještě ne v bezvědomí.

Kromě mužů zákona se tak na místo rozjela i záchranka s lékařem. „Ošetřili jsme dvě ženy, které nebyly v ohrožení života. Při vědomí jsme je převezli do nemocnice v Kladně,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.Obě ženy se měly o sebevraždu pokusit již podruhé, naposledy k sobě Smrtku přivolávaly v červenci. Policejní mluvčí Jakub Vinčálek zásah potvrdil, ale odmítl poskytnout bližší informace.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.