Kdo zabil Kristýnu N. (†26)? Mejdan a ráno smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kdo zabil Kristýnu N. (†26)? Mejdan a ráno smrt!

Mrtvou ženu odvážejí na pitvu.
Mrtvou ženu odvážejí na pitvu. (Foto: Martin Sekanina)

Slavila s kamarády v baru a v sobotu nad ránem se vracela domů. Co se stalo pak, je záhadou... Sousedé našli Kristýnu N. (†26) bez života u vchodových dveří paneláku.

Na těle nebyly patrné žádné stopy násilí. „Vypadala, jako kdyby si sama lehla nebo ji tam někdo položil,“ popsal soused Ernest Křižánek (87), který dívku našel. Nebylo jí už pomoci. „Na hrudníku měla tmavé skvrny, bylo jasné, že je mrtvá už nějaký čas,“ dodal Křižánek.

Kriminalisté nařídili soudní pitvu, která nejspíš potvrdila jejich podezření, že šlo o vraždu. „Kriminalisté na případu pracují pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy, nicméně pracují i s verzí, že se o vraždu vůbec jednat nemuselo, a zadali vypracování znaleckého posudku,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.
Loupežná vražda je prakticky vyloučena, u těla ležel mobilní telefon i kabelka. Policie prosí svědky, kteří viděli v osudnou noc ve Vysočanské ulici cokoliv podezřelého, aby se ozvali na linku 158.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.