Expartner vyčkával na Nikolu K. (21) před domem: Chrstl na ni žíravinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Expartner vyčkával na Nikolu K. (21) před domem: Chrstl na ni žíravinu!

Policisté na místě činu...  ...označili, kde byla všude žíravina.
Policisté na místě činu... ...označili, kde byla všude žíravina. ( Foto Aha! – Helena Lacinová)

Žárlivost a tahanice o společné dítě vyvrcholily ve čtvrtek navečer v Bezručově ulici v Chomutově strašným dramatem. Cizinec (45) chrstl na Nikolu K. (21) před vchodem, kde bydlí, žíravinu. Poblíž byl kočárek se společnou dcerou (2).

Nikola skončila v nemocnici, muž s pouty na rukou v policejní cele a děvčátko si vzala na starost maminka Nikoly.

Žárlivec nejspíš cílil ženě na obličej. Leptavá tekutina jí naštěstí nezasáhla oči, je však poleptána na horní polovině těla. „Žena je mimo ohrožení života,“ řekla včera policejní mluvčí Marie Pivková a dodala, že cizinec byl obviněn z pokusu o těžkou újmu na zdraví a hrozí mu až deset let vězení. „Kriminalisté podají žádost o vazební stíhání obviněného,“ dodala Pivková.

„Zatím nevíme, co bude dál. Čekáme, co nám řekne policie,“ sdělil Aha! Nikolčin dědeček. Svědci z domu míní, že se pár rozešel už dříve a žena si našla jiného muže. „Toho Ukrajince jsem tu dlouho neviděla. Až nyní. Musel na ni čekat. Slyšela jsem, jak se hádají, a pak jsem šla pryč,“ řekla žena z domu.

Hasiči po činu smyli žíravinu z chodníku a policisté prohledávali terén v okolí události, zda tam zběsilý žárlivec nezanechal ještě nějakou stopu. Jako jeden z hlavních důkazů zajistili poleptaný oděv ženy a budou zjišťovat, o jakou jde látku.

Nejde o první případ v Česku

Místní si myslí, že šílený cizinec se inspiroval podobnými případy v televizi. Nejde totiž o první podobný útok. Vždy útočili zhrzení a odkopnutí chlapi.

Martinu P. (27) oslepil

Dala mu »kopačky, on rozchod neunesl a pomstil se. Na bývalou přítelkyni Martinu P. (27) chrstl bývalý taxikář Jan Dubský (39) v listopadu 2013 v Plzni 33% kyselinu sírovou, když nastupovala do auta. Zasáhl jí obličej. Oslepil ji, přišla o část nosu a ucha. Prodělala už několik transplantací kůže, lékaři jí museli odstranit odumřelou kůži, aby nehnisala. Protože ale nemohla podstoupit narkózu, museli to dělat při vědomí. Dubský byl odsouzen na 23 let.

Renata N. (53) přišla o sluch

Příběh jako přes kopírák... Renata N. (53) se rozešla s přítelem. V srpnu 2014 si na ni počkal u výtahu v domě v Praze-Nuslích. Vylil na ni litr kyseliny chlorovodíkové. Když upadla na zem, posypal ji žíravým louhem na čištění odpadů a ten polil vodou z kýble, aby ho aktivoval. Milan Balamuta (†49) skončil v cele, hrozilo mu až doživotní vězení. Tam ale vzal spravedlnost do svých rukou a oběsil se na obvazu.

Přečtěte si
-bello-
7. 5. 2016 • 23:55

Jaká láska z dovolené? hnusný úkáčko, kterých tady jsou už mraky.,,Psali v novinách, jak nebezpečná je migrace až v takovém počtu Ukrajinců a že Češi teď hlavně vidí migranty z Jihu a nehlídají si migranstké nenápadné vlny z Ukrajiny! Mimo jiné má nejvíc nakažených HIV v z celé Evropy .

bobou
7. 5. 2016 • 10:29

Jo on to byl cizinec a o 24 let starší? Asi nějaké láska z dovolené. Tak to se potom nemůže děvče divit, že takhle dopadla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.