Roman M. (47), který ženě chrstl do tváře vařící vodu: Měl jsem ji polít pivem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Roman M. (47), který ženě chrstl do tváře vařící vodu: Měl jsem ji polít pivem

V této chatě v zahrádkářské kolonii v Hrobu na Teplicku Roman M. na svou ženu zaútočil.
V této chatě v zahrádkářské kolonii v Hrobu na Teplicku Roman M. na svou ženu zaútočil. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, Facebook)

Manželku Markétu (40) polil vařící vodou Roman M. (47) z Teplic. Aha! ho včera zastihlo na chatě v Hrobu, kde před tím slavili Markétiny 40. narozeniny. Svého otřesného, neomluvitelného činu litoval.

Roman M. prodělal rakovinu hrtanu. Nemoc ho připravila o hlas, má tzv. slavíka. Během hovoru si přidržoval u otvoru v krku přístroj, pomocí kterého ztěžka mluvil. Přiznal, že hádka vznikla ze žárlivosti. Po oslavě, kdy byli oba podle jeho slov opilí, manželka prý dokonce víc, než on, si vzpomněl na dobu, kdy ho prý zradila.

„My jsme spolu takovou dobu. Zažili jsme takových parádních věcí.Tady budujeme zahradu a to... ona mezitím ulítla. A já říkám, proč jako, když tady budujeme nový byt...,“ řekl nesouvisle a pak dodal: „Zase to ve mně propuklo. Ta scéna z předešlého, z tý hádky,“ vysvětloval zmateně, proč na svou už ležící manželku chrstnul vařící vodu.

„Nevím, proč jsem ji raději nepolil pivem, které jsem měl u sebe, než tou pitomou vodou. Šel jsem ji vařit s tím, že si udělám groček,“ řekl.

Svého činu pak opakovaně litoval. Řekl, že to, že vše zveřejnila, vnímá jako svou ostudu. „Úplně je mi z toho špatně,“ dodal.

Markétu už propustili
Markéta M., která napadení manželem popsala na sociální síti a zveřejnila i snímky své znetvořené tváře, skončila na traumacentru teplické nemocnice. Aha! se ji tam včera pokoušelo zastihnout, minulo se s ní ale. Ráno byla podle personálu propuštěna. Podle manžela odjela k rodičům. On sám se ji nepokoušel vyhledat. „Nebere mi ani telefon,“ řekl.

Naboural do stromu
Roman na Markétu podle jejich přátel velmi žárlil. Poznamenala ho nemoc, kvůli které se bál, že ho opustí. „Kvůli rakovině se chtěl zabít, loni na podzim najel autem do stromu,“ řekla rodinná známá. Dodala, že Markétu citově vydíral, posílal jí SMS, ve kterých vyhrožoval, že se zabije. Jednou od něj odešla, pak se ale dala přesvědčit k návratu. „Takhle se jí odvděčil,“ řekla známá.



Přečtěte si
jity
14. 7. 2017 • 11:23

Co to je za zrůdu, to na ni žárlil, že ona je zdravá a on ne? Nebo měl v sobě fet, zkrátka společnost blbne, magorů je čím dál více.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.