To je žárlivka! Napadla dívku (12) kvůli sušené pochoutce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To je žárlivka! Napadla dívku (12) kvůli sušené pochoutce!

Žárlivka to přehnala..
Žárlivka to přehnala.. (Foto ara)

Žárlivá bláznivka (28) napadla dvanáctiletou dívku před obchodem v Pennsylvanii. Přítel žárlivé ženy se s mladou dívkou jen bavil a ona mu po jeho požádání podala sušené maso. Pro jeho přítelkyni to byl dostatečný důvod k útoku…

Mezitím co Presley Keeney čekala před obchodem na svého otce, přišel za ní muž, který si s ní povídal a později se jí zeptal “Můžu poprosit o kousek“. Dle Dailymailu si dívenka myslela, že je hladový a chce sušené maso, které zrovna jedla a tak mu mls hned podala. V tu chvíli se ale vyřítila před obchod partnerka muže,  Marlenea Uravage, který se s Presley zdržel pár vteřin.

Ta neváhala, svého partnera malinko odstrčila a na dívce si vybila vztek pořádným shozením na zem, které Presley muselo velmi bolet. Po chvíli vyběhl její otec před obchod, aby zjistil, co se stalo a proč je jeho dcera zraněná. Smolné pro agresorku bylo to, že vše natáčela kamera. Otec napadené dívenky okamžitě zavolal policii. Marlenea s přítelem mezitím utekli pryč. Úřady chtějí  Marlenea potrestat za obtěžování, ale ještě se musí obrátit na policii. 

Na video z incidentu se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.