Hrůza! Obří potkani napadají děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hrůza! Obří potkani napadají děti!

V potkanech se probudily zabijácké pudy.
V potkanech se probudily zabijácké pudy. (Facebook, Abby Roeser)

Potkany přirovnávají k hrůzám války, v nichž zemřely tisíce nevinných lidí. Tak horké to zase není, přesto museli obyvatelé města Péšávar rázně zakročit.

Právě toto město se stalo symbolem pákistánského boje proti islámskému extremismu. Tisíce zmařených životů nevinných lidí jsou dodnes v paměti všech ostatních žijících obyvatel. Přesto jim nyní nahání hrůzu něco jiného.Jejich domy, školy a nemocnice ohrožují potkani! Jak uvádí web lidovky.cz, nejedná se o běžné potkany, na které jsme zvyklí. Tedy ty, jejichž rozměry jsou mezi 15ti a 18ti centimetry. Tihle pákistánští predátoři dorůstají mnohem větší délky, což je důvodem, proč mnozí Pákistánci pochybují, jedná-li se ještě vůbec o potkana.


Čím si jsou však jistí, je to, že se těchto gigantů chtějí zbavit. A to co nejdříve! Nelezou totiž jen do škol a nemocnic, kde roznášejí nejrůznější virózy. Dobývají se i do domů obyvatel a několikrát dokonce napadli i malé děti! Přestože někteří péšávárští úředníci obviňují sdělovací prostředky z příliš nafouknutých mediálních bublin, slova rodičů napadených dětí hovoří jasně. Třiatřicetiletý Núr Kádir nemá o zabijáckých sklonech zdejších potkanů nejmenší pochyby. Když ho ze spánku probudil křik, běžel okamžitě ke svému osmiměsíčnímu synovi. „Jeho křik mě probudil, a já uviděl, že je s ním v posteli krysa. Já ji zabil, ale synek měl na obličeji krev a stopy po zubech,“ uvedly lidovky.cz slova zoufalého otce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.