Šokující fotogalerie! Co způsobuje CUKR? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šokující fotogalerie! Co způsobuje CUKR?

Sladké jídlo. Těžko se mu odolává! Co nám ale cukr způsobuje?
Sladké jídlo. Těžko se mu odolává! Co nám ale cukr způsobuje? (Profimedia.cz)

Cukr je všude kolem nás a to v mnoha podobách. Pro naše tělo je v nadměrném množství nebezpečný, ale to si mnoho lidí neuvědomuje a láduje se jím dál. Co to má za následky?

Proto, aby se zvýšilo povědomí o nebezpečí cukru, který ohrožuje naše zdraví, vznikly pěkně drsné snímky, které vyráží dech. Thajský designer přišel s kampaní, která vzbudí zájem veřejnosti o snížení příjmu cukru.

Všichni vědí, že cukr pro naše tělo neznamená nic dobrého, ale jediné, co si myslíme, že nás z něj mohou maximálně bolet zuby nebo že přibereme. Ono je to ale mnohem horší…

Příliš mnoho cukru může totiž způsobit diabetes typu 2, který výrazně snižuje schopnost těla léčit a můžou tak vznikat otevřené rány, vředy a další problémy, které se mohou rozšířit a způsobit amputaci.

Kampaň s názvem „sladké zabíjí“ vás rozhodně dostane. Snímky, které uvidíte, jsou neuvěřitelné a možná i trochu nechutné.

Anketa

Omezíte příjem cukru?
Celkem 181 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.