Dvě ohnivé příhody ze dvou konců světa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dvě ohnivé příhody ze dvou konců světa!

Jachta shořela na popel!
Jachta shořela na popel! ( Foto Facebook)

Oheň je dobrý sluha, ale zlý pán, říká se...Toto rčení dokládají i dva požáry, které se odehrály na opačných koncích světa.  

PANENSKÉ OSTROVY - Jachta na popel!

Ani název Pozitivní energie nezachránil od zkázy luxusní jachtu, která vzplála a shořela na popel v křišťálově čisté laguně přístavu na Panenských ostrovech. Zařízení maríny neutrpělo žádné škody, ani nebyl nikdo zraněn, místní obyvatelé a turisté ale jako očarovaní zírali na vysoké plameny a černý kouř, který se valil z vody po dobu sedmi hodin. Příčina požáru zatím nebyla určena.

MOSKVA, RUSKO - Zapálil zákaznici hlavu!

Plameny řádily také na druhé straně planety. Nedostižného žongléra s nápoji Toma Cruise (53) ve filmu Koktejl chtěl možná napodobit jistý moskevský barman, ale pořádně se to zvrtlo. Obsluhující měl před sebou na baru seřazeny panáky, které už předtím zapálil. A když se do nich shora pokoušel dolít další alkohol, vypuklo peklo. Na jedné ze zákaznic, sedících za barem, začalo hořet oblečení, chytly také její vlasy. Zatímco se ostatní snažili hasit plameny, žena ječela bolestí. Nakonec upadla na zem, kde ji ručníky uhasili další hosté baru. Restaurace jí nakonec zaplatila odškodné v přepočtu 700 000 korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.