Stařenka v domě uhořela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Stařenka v domě uhořela

V tomto domě uhořela stařenka.
V tomto domě uhořela stařenka. (pro Aha!: HZS Ústeckého kraje)

VESELÍ – V rodinnou tragédii vyústil požár domku ve Veselí u Štětí. Dědečkovi (83) se podařilo z ohnivého pekla utéct, ale jeho žena (†78) v domě uhořela.

V rodinnou tragédii vyústil požár domku ve Veselí u Štětí. Dědečkovi (83) se podařilo z ohnivého pekla utéct, ale jeho žena (†78) v domě uhořela.

„K požáru domku došlo před šestou hodinou ráno, kdy tam byli starší manželé,“ uvedla litoměřická policejní mluvčí Alena Romová. „Při požáru se majitel nadýchal kouře a byl odvezen zdravotnickou záchrannou službou do roudnické nemocnice k ošetření,“ upřesnil mluvčí ústeckých hasičů Lukáš Marvan. Babičce však už nebylo pomoci.

O mohutnosti ohnivého živlu svědčí to, že se třem družstvům hasičů podařilo požár zlikvidovat až za půl dne. Při akci byl lehce zraněn i jeden z hasičů, na kterého spadla krytina. Předběžný odhad škody je 500 tisíc korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.