Tomáš F. (24) se přiznal: Podřízl jsem babičku s dědou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tomáš F. (24) se přiznal: Podřízl jsem babičku s dědou...

Prarodiče vnuk Tomáš F. nejprve rdousil, pak je podřízl.
Prarodiče vnuk Tomáš F. nejprve rdousil, pak je podřízl. (Foto: ČTK)

Poskytli mu přístřeší, Tomáš F. (24) se loni v červnu babičce a dědovi odvděčil tak, že je zabil. Podřízl jim hrdlo. Nyní stanul před soudcem, který mu může uložit až doživotí.

S tváří zkropenou slzami popsal u olomouckého soudu zcela detailně, jak babičku nejprve škrtil, potom jí prořízl hrdlo a nakonec vrazil nůž do srdce. Stejně vylíčil, jak probodl krk a prořízl hrdlo dědečkovi. Po činu si otevřel lahev slivovice a díval se na televizi. Pak mrtvé okradl o 51 tisíc a odjel do nevěstince v Prostějově. Tohle si jeho prarodiče nezasloužili...


Proč vraždil?
*Osudný den byl prý rozčilen z práce, o půlnoci ho probudila zpráva od jeho bývalé přítelkyně. „Vstal jsem, šel jsem si pro nůž a lehl si zpět do postele. Přemýšlel jsem, že se zabiju,“ vypověděl.
*Nakonec zbraň použil na prarodiče. „Bouchlo mi v palici. Když jsem to provedl, dostal jsem strach, zpanikařil jsem, nevěřil jsem, že jsem ublížil své vlastní rodině. Místo toho, abych zavolal pomoc, vytáhl jsem peníze ze skříně a utekl jsem jak malý kluk,“ popsal.
*Nejprve prý zamířil do herny, odtud odjel taxíkem do nočního klubu v Prostějově.
*Nakonec se svěřil bývalé přítelkyni. „Řekl mi, že zabil babičku a dědu, nevěřila jsem mu. Nakonec jsem volala známému policistovi a jeli jsme se přesvědčit, zda je to pravda. Zvonili jsme, bouchali jsme na byt a nakonec se volali hasiči,“ uvedla dívka. Policisté muže vzápětí dopadli.

Autor:  rys

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.