Dceru (†23) ústeckého hejtmana zabil syn brutálního vraha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dceru (†23) ústeckého hejtmana zabil syn brutálního vraha!

Feťák, násilník, a navíc syn vraha! To je Pavel K. (22), který v sobotu zabil svou partnerku Ivu (†23), nevlastní dceru hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka. Soud ho za to včera poslal do vazby.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

setroseuros
07. 01. 2016 06:25

tady i na SK jsou tak smesne tresty za vrazdu , nebo za ,,ublizeni na zdravi s nasledkem smrti.. jednou ji zabil tak o cem to je? Takove monstra by meli dostavat jenom jediny trest a to dozivoti! vyloucit takoveho jedince ze spolecnosti naporad! Takto se po smesnych 8 - 10 letech vrati na svobodu a zas hned neco provede! a kdo si mysly, ze se takovej clovek v base polepsil je velkej optymysta!

frannes
06. 01. 2016 18:12

jablko nepadá daleko od stromu. Nějak mně to začíná připomínat, že stojíme na začátku minového pole a máme s klidem vyrazit na cestu, sem tam někoho zapíchne nějaký šílenec t. č. dle slovutných psychiatrů zcela neškodný , jindy k polévce a gulášku jiný šílenec nám vystřelí mozek a to legálně drženou zbraní. Tady feťák vraždí , v zprávách bylo ,že v Hradci Králové jiný feťák autem ohrožoval ostatní, bez řidičáku , již stíhaný atd. Policie má pomáhat a chránit , ochrana ale dne mne nemůže být jen následná ale mělo by se potenciálně nebezpečné osoby izolovat , snížit tak riziko, že někoho zabijí, znásilní. Když někoho chytí v kradeném autě ,pod vlivem alkoholu nebo drog , to jej snad potom pustí , proč po noclehu v cele předběžného zadržení ráno nejde k soudci a ten by mu to rovnou vyšil a žádné domů, nástup trestu ihned . Nikde není psané, že to musí být kamenná věznice se vším komfortem včetně televize, sprch, knihovny .Alternací mohou být nucené práce s pobytem na ubytovně a náramkem bránícím odchodu mimo vyhrazený prostor, pokuty, propadnutí věci. U cizinců vždy vyhoštění , před vyhoštěním sběr dat jako otisky prstů, DNA atd. aby se nepokusil vrátit pod jinou identitou. Pořád je to o feťácích, co prostě říci d.o.s.t., prostě drogy absolutně zakázat ,trestat vše od distribuce, výroby ale i konzum (nuceným detoxem, kontrolním režimem , omezením možnosti vykonávat určitá povolání a práce kde by vliv drog mohl uškodit osobě jedince ale i okolí .Pro určitou skupinu pachatelů u nichž není naděje na řádný život trvalá izolace v nějakém uzavřeném společenství )atd.

bac-bum-bac
06. 01. 2016 11:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

zindula
06. 01. 2016 23:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.