Nejlepší domácí mazlíček? No přece kanec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejlepší domácí mazlíček? No přece kanec!

Své páníčky nadevše miluje.
Své páníčky nadevše miluje. (Foto: Profimedia.cz)

Pokud si myslíte, že divoké prase je tvorem nečistým a neschopným citu, pak vás vyvedeme z omylu! Italští důchodci si z něj udělali domácího mazlíčka par excellence.

Když manželé Doriana Giustozzi a Raffaele Petterini našli podvyživené ka nčí sele na okraji lesa , an i chvíli neváhali a poskytli mu svou pomoc. To ale ještě netušili, že už jejich dům nikdy neopustí a stane se rodinným miláčkem! Okouzlující zvíře, které pojmenovali Pasqualina, sice značně přibralo a nyní už váží úctyhodných 45 kg, ale ani to mu nebrání sdílet se svými majiteli vše – dokonce i postel!

Dokonale si rozumí i s ostatními obyvateli domu.

Přečtěte si
NatasaZ
12. 11. 2018 • 20:24

Paráda, díky za článek! Když manžel přišel s nápadem, že si domů pořídíme prase, myslela jsem, že se zbláznil. Nakonec jsem k tomu ale přistoupila a musím říct, že jsem mile překvapená tím, jak mi naše Amálka přirostla k srdci. Je teda pravda, že oproti jiným mazlíčkům toho sní podstatně víc, proto taky kupujeme krmivo po 25 kilech, konkrétně toto - https://www.energyshobby.cz/krmiva-pro-prasata/ , ale rozhodně bych ji za jiné zvířátko nevyměnila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.