Prostě jsem na ni spadl, hájil se saudský milionář u soudu! Za znásilnění trest nepadl… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prostě jsem na ni spadl, hájil se saudský milionář u soudu! Za znásilnění trest nepadl…

Fotografie
Fotografie (internal)

Saudský milionář Ehsan Abdulaziz (46) byl obviněn ze znásilnění teprve osmnáctileté dívky. Trestný čin mu nebyl prokázán. Muž, který podniká v realitách, totiž dokázal soudu vysvětlit, co se stalo…

Vše začalo v londýnském klubu Cirque le Soir, kde podnikatel pozval ke stolu čtyřiadvacetiletou dívku a její osmnáctiletou kamarádku. Dobře se bavili, pak jim nabídl odvoz domů ve svém Aston Martinu, neodmítly. Dívky neodmítly ani pozvání k němu domů. Tu starší si po pár skleničkách značkové vodky odvedl do ložnice, kde probíhaly sexuální hrátky.

Mladší z dívek usnula na sedačce. K ránu zřejmě milionář dostal chuť i na ni, podle obžaloby ji znásilnil. Soud však muže osvobodil na základě skandální výmluvy. Muž prý na dívku spadl. „Po sexu s druhou dívkou jsem měl ještě penis venku z kalhot, a tak mohlo dojít k penetraci,“ vysvětlil Abdulaziz, současně tak zodpověděl i otázku, jak se jeho sperma dostalo do vaginy údajně znásilněné.

Ehsan Abdulaziz je stavebním magnátem, je ženatý a má jedno dítě. Je o něm známo, že rád rozhazuje peníze plnými hrstmi a většinou nechybí tam, kde jsou krásné ženy a zábava.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.