Zpověď plná bolesti! Lucie Bílá: Nejdřív nakládačka a potom znásilnění… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpověď plná bolesti! Lucie Bílá: Nejdřív nakládačka a potom znásilnění…

Lucie Bílá prožila noční můru každé ženy.
Lucie Bílá prožila noční můru každé ženy. (Aha! -Martina Pečková)

Lucie Bílá (49) je slavná a úspěšná zpěvačka. Svou kariéru si tvrdě vydřela. Nebylo to vždy snadné, ani jí se nevyhýbaly situace, které jsou noční můrou každé ženy. Možná právě touha zpívat dala Lucii sílu pokračovat ve svém snu…

Když se Bílá rozhodla v počátcích své kariéry ukončit spolupráci s Petrem Hannigem (69), musely v jejím životě nastat změny, informuje týdeník Můj čas na kafíčko. Jednou z nich bylo stěhování do bytu, který si půjčila od kamarádky. Při stěhování potkala v metru mladíka. Zdál se sympatický. Vzhledem k tomu, že jí nebylo dobře, přijala jeho nabízenou výpomoc s kufrem. „ Byl hezký, milý, černovlasý, neměla jsem důvod mu nevěřit,“ vzpomínala zpěvačka.

Ale jen zabouchly dveře od bytu, změnil se mladíček v nelítostnou bestii. Zpěvačku nejprve brutálně zbil a potom i znásilnil. Další ponížení ji čekalo později. Mimo toho, že musela mužům zákona vyprávět, co se stalo, nepodala ani trestní oznámení. Útočníkem byl totiž mladík z vlivné rodiny, bylo tedy jasné, že incident bude zameten pod koberec.

 



Přečtěte si
mirkazam
19. 1. 2016 • 08:05

Osoby mediálně známé platí svou daň že se jejich soukromí veřejně propírá.Ale je dobře vědět,že Lucie si svou kariéru vydřela sama,a že co se hlasového rozsahu,tak je u nás jednička.A že je u nás protekčních ,,rádoby zpěvaček "bez hlasu,tak to je snad známo...Taky mě nesedí,když začne sluníčkovat a srdíčkovat,ale pořád je to zpěvačka s velkým Z !!!

alexa-lexa
21. 8. 2015 • 18:16

Bože to snad není pravda, proč tahle opice přič-moudlá s něčím takovým teď leze do tisku??? A prej kluk z vlivné rodiny, no to je fakt krá-va!!! Už po ní neštěkne ani pes, tak se musí připomenout, trapka jedna!!! Zalez si do toho svýho brlohu "lásky" a nekrm nás něčím takovým, to si myslíš jako, že tě někdo bude litovat???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.