Tvář zrůdy! Čtyři hodiny znásilňoval dívku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tvář zrůdy! Čtyři hodiny znásilňoval dívku!

Tak má podle popisu znásilněné dívky úchyl vypadat.
Tak má podle popisu znásilněné dívky úchyl vypadat. (Foto: PČR)

Doživotní trauma připravil nadrženec dívce, která se vracela v noci ve Slezské Ostravě domů. Křečovitě jí zmáčkl krk, stáhl z chodníku do křoví a tam ji čtyři hodiny bil a znásilňoval.

Děsivý případ se stal už v sobotu 19. září kolem půl druhé v noci, policisté o něm informovali teprve včera. Dívka vystoupila z autobusu linky číslo 38 na zastávce Hranečník v Těšínské a vydala se do Slívovy ulice. Právě v ní ji napadl obzvláště drsný deviant! Nestačilo mu, že dívku proti její vůli zneužil. Nepředstavitelně dlouhé čtyři hodiny se vyžíval v bití a škrcení. Vzrušovaly ho nářek a bezmoc. Ze samotného vzrušení se i pokálel. „Muž po skutku zapáchal výkaly,“ potvrzuje policista Gabriela Holčáková.

Sexuálnímu deviantovi je asi 35 let, vysoký je přibližně 185 cm, má štíhlou postav, velmi krátké vlasy světlejší barvy, na tváři strniště a vystouplé lícní kosti. Oblečený byl do černé kožené bundy, bílého trika, černých úzkých kalhot po kotníky a obuty měl tmavé boty. V případě, že jste násilníka poznali, volejte linku 158.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.