Realitní magnátka Lucie Bílá (49) : Pořídila si luxusní hnízdečko v zahraničí! Kde a proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Realitní magnátka Lucie Bílá (49) : Pořídila si luxusní hnízdečko v zahraničí! Kde a proč?

V novém dvojpokojovém bytě nemohla chybět špičkově zařízená kuchyně.
V novém dvojpokojovém bytě nemohla chybět špičkově zařízená kuchyně. (Foto: Facebook)

Naše nejslavnější zpěvačka si udělala radost. Přestože už vlastní sídlo v rodných Otvovicích, několik bytů v Praze a chalupu na Liberecku, nyní si zakoupila další nemovitost hned za našimi hranicemi.

Na sociální síti se už Lucie Bílá stačila pochlubit: „Musím se s vámi rozdělit o jednu novinku. Už nejsem jen holka z Čech. Tohle je můj nový domov v Bratislavě. Vždy jsem a budu Českoslovenka." Zpěvačku ale k tomu vedl nejen investiční čich, ale i ryze praktické důvody. Lucie Bílá často koncertuje na Slovensku a než platit při šňůrách drahé hotely, vlastní byt v Bratislavě byl pro ni lepší řešení. Vždyť odtud může vyjíždět i moravské koncerty, kterých také není málo. A mít trochu soukromí mimo Prahu není nikdy na škodu. Pro případ, že by si chtěla „odpočinout“ od svého partnera Petra Makovičky, je to dokonce ideální řešení!

 

 



Autor:  al

Přečtěte si
-bello-
22. 9. 2015 • 11:20

teri ararat je tohle, vím to a podívej se na komentáře k článku, kde je jako bábinka https://www.facebook.com/eva.strouhalova.3

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.