Na stopě! Lucie Bílá! Lenošení na pláži vyměnila za miliony na kontě! Peníze ovšem nejsou všechno... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Na stopě! Lucie Bílá! Lenošení na pláži vyměnila za miliony na kontě! Peníze ovšem nejsou všechno...

Lucie Bílá v Talentu
Lucie Bílá v Talentu (TV Prima)

Populární zpěvačka si letošní prázdniny podle všeho u moře neodpočine. Není totiž týdne, aby minimálně dvakrát někde nezpívala či neslíbila svou půvabnou přítomnost. Jenže práce a peníze nejsou všechno, zdraví prospívá relax lépe!

Většina z nás o prázdninách netrpělivě vyhlíží začátek dovolené a kufry balí už několik dní dopředu. Nikoliv však taková Lucie Bílá (49). Místo zaslouženého odpočinku totiž dře bez přerušení jako kůň. Že by došly peníze nebo za tím vězí ještě něco jiného?

Samozřejmě můžete oponovat tím, že pokud je umělec tzv. v kurzu, musí prostě brát dokud dávají. Zvláště pak v Lucčině případě jde o pěkný balík, vždyť za jeden koncert si účtuje až 350 tisíc korun! Když si přitom uvědomíte, že vystupuje minimálně dvakrát týdně, suma na jejím kontě za léto vzroste o miliony! Takové vražedné tempo se ovšem může ošklivě podepsat na Lucčině už tak chatrném zdraví. Její problémy se štítnou žlázou jsou totiž chronické a trápí jí řadu let. Proč tedy tak blázní?

Na prvním místě je to určitě zpěvaččin vřelý vztah k práci, bez které by si svůj život už nedovedla představit. "Mám ráda své publikum a ráda se s lidmi vídám i po představení," svěřila se například webu Deník.cz. A za druhé, v tom jistě bude velká starost o maminku, která je po druhé mrtvici upoutána na lůžko. Jak se totiž říká, chmurné myšlenky zaženete nejlépe prací. Přesto věříme, že si Bílá trochu toho času na sebe a své nejbližší najde. Takový víkend na její chaloupce u Českého ráje jí určitě prospěje víc než miliony na bankovním účtu!


Zdroj: http://www.denik.cz/hudba/lucie-bila-miluju-plzen-ma-srdecne-publikum-a-skvele-pivo-20140613-2wdj.html

 

 

Autor: 

Přečtěte si
ararat
17. 7. 2015 • 08:36

Lucie je velmi talentovaná,a hezká ženská,která je milovaná za svou povahu,a její písničky.Kdyby tomu tak nebylo,její kariéra by už dávno nebyla. Není člověk ten,aby se zavděčil lidem všem. Nikdo nemá právo někoho urážet,když se mi ten člověk nelíbí tak se mu vyhnu,nebo přepnu knoflíček.Holt,český člověk je zlý člověk...Je to smutné nikdo z nás není dokonalý a za svůj vzhled nikdo nemůže.

ararat
17. 7. 2015 • 08:27

Teriyaki,-bello-,bledono,oxallis,otýlie z bolívie...atd,je to celkem velký výčet nicků pod jedním člověkem, cholerik,narcistka,hádavá,falešná,závistivá,nepřejícná....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.