Svatební dar Paroubka? Peníze na kuchyň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svatební dar Paroubka? Peníze na kuchyň!

Jiří Paroubek přeje své asistentce hodně štěstí.
Jiří Paroubek přeje své asistentce hodně štěstí. (Aha! – Alexandr Malachovský)

VINAŘICE – Mladý poslanec za ČSSD Jiří Hamáček (28) je v chomoutu! Své ano si včera řekl s Kamilou Čeřovskou (32), která je asistentkou Jiřího Paroubka (ČSSD). Ten byl také hlavním hostem veselky na zámku ve Vinařicích u Mladé Boleslavi a mladému páru přispěl finanční částkou na kuchyň.

Mladý poslanec ČSSD se ženil v pátek třináctého!

Jak velkou, nechtěl prozradit. Ve stejnou chvíli zase exministr a poslanec David Rath poprvé jako zastupitel oddával svatební pár v Hostivicích u Prahy.

Dalo by se říct, že to byla pravá »socanská« svatba! Poslanec Hamáček totiž začínal kariéru v organizaci Mladých sociálních demokratů. Později se stal poradcem šéfa strany Jiřího Paroubka. V loňských volbách se pak probojoval za ČSSD do parlamentu. Nevěsta zase pracuje jako Paroubkova asistentka a oba si shodně pochvalovali svého šéfa. „Musím říct, že pan Paroubek je fakt dobrý šéf,“ řekla nám usměvavá novomanželka, která před naším fotografem maskovala své zakulacené bříško. Samotný Paroubek přiznal, že se mu nevěsta líbí a pan ženich prý patří k nadějím ČSSD. „Nevěsta je krásná, jinak bych si ji taky nevybral za asistentku. Kolega Hamáček patří k těm talentům ve straně, na kterých budu dál pracovat,“ řekl Paroubek. Jinak na svatbě se to jenom hemžilo mladými sociálními demokraty. Navíc svědek poslance byl jeho asistent a další z jeho asistentů měl svatební řeč. A kam pojede mladý pár na svatební cestu? „Chystáme se na Kanárské ostrovy. Jinak většinu peněz z darů použijeme na vybavení bytu. Také jsme si už objednali kočárek,“ prozradil šťastný pár, který v létě očekává narození potomka.

Svatby se měl také zúčastnit David Rath (ČSSD). Ten ale nakonec sám oddával jiný mladý pár v Hostivicích u Prahy, kde je členem zastupitelstva. „Je pravda, že jsem oddával poprvé, ale já jsem zvyklý moderovat různé akce. Takže jsem to nakonec hravě zvládl,“ pochvaloval si Rath svůj výkon.

14.4.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.